Speed daten op de fiets? Het kan in Amsterdam!

Speed daten op de fiets? Het kan in Amsterdam!

Ben jij gek op wielrennen, maar fietsen/" 7136 target="_self">fiets je vaak ongewenst alleen? Zou je liever met een groepje, leeftijdsgenoot of nieuwe liefde willen rijden? Dat kan! Tijdens de 1e editie van Cycle Speed Dating in Amsterdam ga je namelijk op zoek naar jouw ideale fietsmaatje en wellicht ook je prins(es) op de witte fietsen/" 7136 target="_self">fiets 😉

De eerste editie vindt op 13 oktober plaats en is bedoeld voor iedereen die van fietsen houdt en nieuwe mensen wil leren kennen.  Om 14.00 uur wordt er verzameld bij Recycle Fietsen in De Hallen Amsterdam. Tijdens een relaxte rit van ongeveer anderhalf uur, fietsen alle deelnemers steeds naast iemand anders. Zo maak je met iedereen een praatje en kan je achteraf bepalen of je contactgegevens met iemand wilt uitwisselen.

De middag wordt afgesloten met een drankje in de Foodhallen, waar je uiteraard nog meer kunt kletsen met de deelnemers. Ook geef je hier aan met welke mensen jij een ‘match’ zou willen. Dit kan gewoon vriendschappelijk zijn, dus een fietsmaatje om samen mee te fietsen. Maar misschien is er ook wel meer… Daar mogen jullie dan zelf achter komen 😉

Over Cycle Speed Dating

Cycle Speed Dating werd in 2013 opgericht om gelijkgestemden offline met elkaar in contact te brengen en bij te dragen aan een positieve fietscultuur. Sinds 2013 heeft Cycle Speed Dating een residency bij fietscafe ‘Look Mum No Hands!’ in Londen. Daarnaast hebben evenementen plaatsgevonden in onder andere  Bristol, Sydney en Queenstown. Cycle Speed Dating vindt op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets plaats (zoals nu in Amsterdam) of als klassiek (zittend) speed dating evenement maar dan met een fietsen/" 7136 target="_self">fiets twist. Er hangt een relaxte sfeer en er is over de jaren een flink aantal fietskoppels én fietsvriendschappen uit ontstaan!

Meedoen?

Tot 8 oktober is er een early-bird actie en koop je een ticket voor het Cycle Speed Dating event voor €16, dit is inclusief een drankje, snack en een e-mail met matches op de dag na het event. Tickets en meer informatie zijn te vinden op billetto.nl  of via de Facebook event pagina.

Share this post