Specialized voegt schijfremmen toe aan Allez Sprint

Specialized voegt schijfremmen toe aan Allez Sprint

De Specialized Allez Sprint is binnenkort ook te verkrijgen in een disc-versie, dat heeft het Amerikaanse bedrijf bekend gemaakt. Opvallen met de Allez Sprint doe je zeker, want Specialized heeft nieuwe felle kleuren toegevoegd aan de collectie.

Stijf

De aluminiumracer is door het gebruik van de D’Aluisio Smartwel Sprint-technologie erg stijf. De technologie verplaatst de lasnaden, waardoor er meer materiaal op het frame is aangebracht om de stijfheid te verbeteren. Het zorgt voor een betere balans tussen sterkte, stijfheid en gewicht. Nu is de Allez Sprint Comp dus ook met schijfremmen verkrijgbaar, maar Specialized heeft ook de kleurcombinaties veranderd.

Lees ook

Specialized Allez in een nieuw jasje

Het frame van de Allez Sprint Comp Disc is, al zullen ongetwijfeld de meningen verschillen, prachtig. In camouflagekleuren is de disc-versie verkrijgbaar, terwijl in het Bianchi-aquagroen de velgrem-versie te koop is. Het Red Hook Crit-frame is minstens zo opvallend met een mengelmoes van kleuren. Als je een complete Allez Sprint koopt, dan wordt het afgemonteerd met Shimano 105 R7000 disc groepset, Praxis Zayanta cranks en DT R470 disc wielen.

Camouflagekleuren voor het nieuwe disc frame van de Specialized Allez Sprint Comp.
De Allez Sprint met velgremmen lijkt op een Bianchi, maar is toch echt een Specialized.
Red Hook Crit frame
Voor de criteriumtijgers: dit is wel een heel mooi frame!

Meer informatie over de prijzen volgt binnenkort.

Share this post