Schrijf je in voor het NK Streetrace 2018

Schrijf je in voor het NK Streetrace 2018

Ben jij gek op mountainbiken en wil jij de titel Nederlands Kampioen Streetrace winnen? Kom dan op 21 mei (2e Pinksterdag) naar Goirle. Hier wordt het NK Streetrace 2018 georganiseerd en inschrijven is nog mogelijk!  

De Streetrace in Goirle wordt dit jaar voor de 8e keer gehouden en zal voor de 3e keer het decor zijn van het Nederlands Kampioenschap. Met bijna 10.000 bezoekers is de Streetrace jaarlijks het drukst bezochte MTB-event van Nederland.

Het Parcours

De Streetrace staat bekend om het spectaculaire parcours. De route is 2.500 meter lang en nagenoeg volledig verhard. Tijdens een rondje komen de deelnemers o.a. een 12 meter lange zandbak, een steigerbrug, een (nieuwe) grote houten kombocht, een trappensectie, bulten en jumps tegen.

Tweede Pinksterdag

De volledige dag zullen spannende wedstrijden in diverse categorieën elkaar afwisselen en wordt er gestreden om de Nationale titel. Kinderen, heren, dames en zelfs oud-profrenners komen aan het vertrek. Alles omlijst met diverse optredens en activiteiten. Ben jij een mountainbiker zonder licentie en lijkt een wedstrijd rijden je wel leuk? Iedereen die wel eens op de mountainbike zit en het leuk vindt om ook eens mee te doen aan zoiets spectaculairs als de Streetrace Goirle kan zich via deze site aanmelden.

Ook prominenten en ex-profs komen in actie, waarmee de organisatie een extra publiekstrekker heeft gecreëerd. Zo staan bijvoorbeeld Sven Nys, Mario de Clercq, Michael Boogerd, Erik Breukink en Rudi van Houts dit jaar aan de start, samen met vele andere oud-beroepsrenners.

Inschrijven?

Op de website van Streetrace Goirle is meer informatie te vinden over de wedstrijden, het programma en het entertainment voor de toeschouwers. Licentiehouders kunnen zich gratis inschrijven. Inschrijven kan t/m 12-05-2018 via mijnKNWU.

 

The post Schrijf je in voor het NK Streetrace 2018 appeared first on Fiets.nl – Race en MTB website.

Share this post