Prijsvraag: Win een vakantie!

Prijsvraag: Win een vakantie!

Voor onze vaste abonnees hebben als beloning voor hun trouw een fantastische prijsvraag. Samen met de hotelorganisatie Roadbike Holidays mogen wij een gratis racefietsvakantie weggeven in een Roadbike Holidays-hotel naar keuze! Drie nachten voor twee personen op basis van halfpension, dus met ontbijt en diner. En daartussendoor heerlijk fietsen. Wat wil je nog meer?

Hoe maak je kans op deze fijne prijs? Zet je antwoorden op de onderstaande vragen in een mailtje naar redactie@fiets.nl.

Vraag 1: In welke landen vind je Roadbike Holidays-hotels?

Vraag 2: In welk Roadbike Holidays-hotel zou jij het liefst 3 nachten gratis verblijven (halfpension, 2 personen)? En waarom?

Kijk voor meer info op roadbike-holidays.com/nl.

De redactie zal de winnaar selecteren uit de inzenders die de vragen goed hebben beantwoord en die hun keuze voor hun favoriete Roadbike Holidays-hotel het best gemotiveerd hebben. Vergeet niet je volledig naam, adres, telefoonnummer én abonneenummer te vermelden! Alleen dan maak je kans op deze gratis hotelvakantie.

Opmerking voor de winnaar: Mocht jouw favoriete hotel in de door jou gewenste periode vol zitten, dan zal in samenspraak met Roadbike Holidays een andere periode gekozen worden. Deze prijs is uitsluitend geldig in 2019.

Share this post