PEdALED lanceert kledinglijn voor vrouwen

PEdALED lanceert kledinglijn voor vrouwen

Het merk PEdALED lanceert haar eerste kledinglijn speciaal voor vrouwen. Deze eerste collectie bestaat uit 10 verschillende items, zoals lichtgewicht jerseys, bibshorts, sokken en jacks. 

PEdALED: ‘De kleding is zo ontworpen dat het perfect aansluit op het vrouwelijke lichaam, haar fietsen/" 7136 target="_self">fiets en de weg. Om alle fietsers van over heel de wereld te ondersteunen tijdens hun avonturen op twee wielen.’ Bekijk hieronder de kleding uit het assortiment van PEdALED.

Hane lichtgewicht jersey – € 150
De Hane jersey is gemaakt om het best mogelijke gevoel tijdens het fietsen te geven, zonder in te leveren op pasvorm of lichtheid. Drie grote achterzakken en een zijvak met rits voor waardevolle spullen zorgen voor voldoende opbergruimte tijdens de lente- en zomerritten. De jersey heeft een reflecterende streep aan de voor- en achterzijde en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Kawa Essential Jersey – € 125
Ontworpen als dé essentiële jersey voor bijna elke rit; van lange trainingssessies tot makkelijke korte tochten. De Kawa is gemaakt van innovatief Sensitive®-materiaal voor een ontspannen en stretchende pasvorm. Ook deze jersey is uitgerust met drie grote cargo achterzakken en een zijvak met rits. 

Tsuki Bibshort – € 180
De Tsuki Bibshort is gemaakt voor dagelijkse én lange ritten. De anatomische vorm van het Elastic Interface®-pad garandeert een ‘perfect gevoel’ voor lange dagen in het zadel. De structuur van de rugsteun helpt tijdens intense training voor een comfortabelere en stabielere ervaring, waardoor de druk op de schouders afneemt.Shizen korte bibshort – € 155
Ontworpen om maximaal rijplezier te bieden tijdens het rijden. Deze bibshort bevat dezelfde stof en techniek als de Tsuki Bibshort, maar dan zonder bretels. Ook deze korte bib is uitgerust met PEdALED’s Elastic Interface®-pad speciaal, wat speciaal ontworpen is voor vrouwen. De Shizen is gemaakt van een lichtgewicht en zeer rekbare stof met een elastische tailleband om de juiste pasvorm te garanderen.

The Woman Vesper Jacket, SRP € 110
Dit lichtgewicht, packable fietsjack weegt slechts 46 gram. De Vesper is geschikt voor elke soort fietser. Als alternatief is er ook een Vesper vest beschikbaar voor € 90.

Benieuwd naar de volledige collectie (o.a. ook sokken, baselayers etc)? Bezoek de website van PEdALED.

Share this post