Overzicht 1 april (fiets)grappen

Overzicht 1 april (fiets)grappen

Het is vandaag 1 april en dus zijn er ook in de fietswereld weer leuke inhakers te vinden! Zo komt Trivio met een nieuwe mount voor een biertje to go. Mantel start een crowdfunding om de Afsluitduik open te houden en TeamAlert presenteert speciale zijwieltjes om veilig thuis te komen na een avondje stappen…

Biertje to go

Trivio: ”Met deze speciaal ontworpen Mount, plaats je jouw alcoholvrije biertje makkelijk aan de stuurpen. Ideaal voor de warme fietsdagen in de zomer! De elegante afwerking en perfecte klemming maken deze 0.0 Radler Mount dé fietsmusthave van 2019. Dankzij het slimme ontwerp is de Mount zowel te gebruiken voor links- als rechtshandige bierdrinkers.”

Wie van je fietsvrienden zou deze mount écht willen hebben? 😉

Fietspad kopen

Vandaag beginnen de renovatiewerkzaamheden aan de Afsluitdijk, een project dat bijna vier jaar gaat duren. Dit is helaas geen grap, maar Mantel haakt er wel leuk op in. Mantel: ”De Afsluitdijk gaat vanaf begin volgende week 3 jaar dicht. Zo lang kunnen wij fietsers niet wachten op ons rondje IJsselmeer! Om de Afsluitdijk open te houden starten we een crowdfundingsactie. Steun ons en koop 1 meter fietspad! Met onze fietsvlonder koop je 1 strekkende meter van het nieuwe fietspad wat naast de Afsluitdijk geplaatst wordt. Elke verkochte meter wordt door ons verdubbeld.”

Zijwieltjes

Stichting TeamAlert lanceert ‘Drunk Wheels’, zijwieltjes voor dronken fietsers. Het product is met name bedoeld voor studenten. ‘Zodat zij veilig thuiskomen na het uitgaan.’

‘Het is algemeen bekend dat studenten veel drinken en het meest gebruikte vervoersmiddel om naar huis te komen is de fietsen/" 7136 target="_self">fiets. Natuurlijk hebben we het liefst dat jongeren met een taxi naar huis gaan, maar dit is vaak te duur voor studenten. Om deze reden brengen we Drunk Wheels op de markt en kunnen studenten toch op een veilige manier thuiskomen,’ aldus Hannah Hamans, persvoorlichter Stichting TeamAlert.”

Share this post