Nieuwe Isaac fietsen, Torus Explore & Meson

Nieuwe Isaac fietsen, Torus Explore & Meson

Op Velofollies toont Isaac twee nieuwe modellen voor 2019. Het gaat om de vernieuwde Isaac Meson racer en een nieuwe all-road bike die de naam Torus Xplore mee heeft gekregen. Heel veel weten we nog niet van de nieuwelingen. Wel de ‘vanaf-prijzen’, die vind je hieronder.

Isaac Torus Xplore

De Torus Xplore speelt in op de gravelrage. Met dit soort fietsen hoef je niet meer te kiezen. Verhard of onverhard? Waarom niet allebei? De Torus voelt zich thuis op elk terrein. De fietsen/" 7136 target="_self">fiets heeft een sportieve geometrie gekregen. Dankzij een laag gewicht en een stijve carbonstructuur gaat hij als een echte racemachine over een gevarieerd terrein. Volgens Isaac dan hè, zelf hebben we er nog niet mee kunnen rijden. Uiteraard ruimte voor dikke banden en schijfremmen met steekas. De Torus komt beschikbaar vanaf €2.799.

Isaac Meson

De Meson is de vernieuwde wedstrijdbak van Isaac. Met aandacht voor aerodynamica en stijfheid. Smalle en laag aangezette achtervork, aero vork en balhoofdbuis net als de zitbuis. Veel weten we er nog niet over, wel dat hij er alleen met schijfremmen is, er bloedsnel uitziet en dat hij te koop komt vanaf €3.299.

Share this post