Nieuwe aanwinsten in het Fiets peloton!

Nieuwe aanwinsten in het Fiets peloton!

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen in het magazine of op onze social media kanalen: onze nieuwe samenwerkingen met La Machine en Invicta. Met de Tour de France in het vooruitzicht hebben we weer een aantal toffe producten voor jou als fanatieke wielrenner ontwikkeld.

De fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Koersklok
In samenwerking met het horlogemerk Invicta hebben we de fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Koersklok ontworpen. Met slechts 300 exemplaren is dit hét collectors item voor de wielerfan. In de horlogekast weet jij als fanatieke fietser wat we willen vertellen. Met de kettingbladen, de finishstrepen en het rode vod steel jij gegarandeerd de show bij jouw vrienden. Ieder horloge is uniek genummerd en wordt geleverd in een luxe opbergcase. De fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Koersklok is te koop voor €199,95 maar als volger van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets krijg je €20 korting. Gebruik hiervoor de kortingscode invictatour2019 op de afrekenpagina.
Bekijk het horloge hier

Tour de Paris
Na een drietal succesvolle samenwerkingen met La Machine is het tijd voor een nieuwe Tourspecial: Tour de Paris! Met dit zomerse T-shirt, dat is geïnspireerd door de Tour de France en haar majestueuze finishplaats Parijs, loop jij er deze zomer gegarandeerd gesoigneerd bij! Het T-shirt is verkrijgbaar voor €34,95 en als volger van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets krijg je het T-shirt zonder verzendkosten thuisgestuurd. Gebruik hiervoor de kortingscode: lmxfgv2019 op de afrekenpagina.
Bekijk het T-shirt hier

Ben je abonnee van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets? Dan ontvang je extra korting. Er zat een brief bij de laatste editie van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets (editie juni) waarop de kortingscodes staan vermeld.

Share this post