MTB Route-doekje…..nee, geen spelfout!

MTB Route-doekje…..nee, geen spelfout!

Ik dacht eerst aan een typfoutje, toen ik las over routedoekjes. Maar het gaat toch echt niet over een routeBoekje, maar om een microvezeldoekje om je fietsbril mee schoon te maken. En op dat doekje staan de plattegronden van de mountainbikeroutes tussen Rhenen, Kwintelooijen, Amerongen, Hoge Ginkel en Leersum. De UHR-5.

Leuk bedacht en (hoewel de routes ook prima staan aangegeven) geinig om een overzicht te hebben en tegelijk je fietsbril te kunnen ontdoen van smurrie. De doekjes zijn in samenwerking met de Stichting MTB Utrechtse Heuvelrug tot stand gekomen.

Vanaf 1 januari 2020 moet iedereen zijn vignet weer vernieuwen. Misschien kun je er dan gelijk zo’n doekje bij bestellen? Ook leuk om cadeau te geven voor Sinterklaas of kerst. We kregen het nieuws via fietsenzaak reinveenendaal.nl. Daar kun je ze vanaf eind november gaan halen, of nu al online bestellen. Een routedoekje kost 4,99 euro en van ieder verkocht exemplaar gaat € 0,50 naar de Stichting MTB Utrechtse Heuvelrug voor route onderhoud en uitbreiding.

Share this post