Mooi freempje!

Mooi freempje!

Wat een seizoen is het geweest voor Deceuninck – Quick-Step! Met 63 overwinningen tot nu toe, 14 dagen geel, 7 overwinningen in een grote ronde en overwinningen in 2 monumenten, is het geen verrassing dat de ‘Wolfpack’ momenteel het nummer één UCI-team ter wereld is.

200 -1

Ter ere van het succesvolle jaar van het team en onze 11-jarige samenwerking, is er nu een Limited-Edition Deceuninck – Quick-Step Tarmac Disc-frameset. Gebaseerd op de kleuren van het team, zullen slechts 200 van deze individueel genummerde framesets  worden gemaakt – en elk wordt meteen een klassieker.

199

Frameset nr. 1 is gepresenteerd aan het team van Il Lombardia en zal komen te hangen in de service course van Deceuninck – Quick-Step’s , een passende herinnering aan de prestaties van het team. Slechts 199 Limited Edition Deceuninck – Quick-Step Tarmac Disc-framesets zijn er dan nog wereldwijd beschikbaar voor rijders voor € 4699,-. Om ervoor te zorgen dat rijders over de hele wereld de kans krijgen om een ​​van deze framesets te kopen, volgen we een ander pre-ordersysteem. Check www.specialized.com

Share this post