Mantel Superstore in Utrecht, opening 25 mei

Mantel Superstore in Utrecht, opening 25 mei

De grootste fietsenwinkel van Utrecht, de Mantel Superstore, gaat op 25 en 26 mei feestelijk open. Vanaf dat weekend kun je, in The Wall langs de A2, bij Mantel terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met een oppervlak van 4000 m2 is er echt voor iedere fietser iets te beleven.

Vele winacties en aanbiedingen

Mantel maakt een feestje van de opening, met leuke acties, mooie aanbiedingen en  dan ook nog eens gratis hotdogs. Ze geven 35% korting op alle Oakley fietsbrillen, 25% op alles van Bontrager en op ABUS fietshelmen. Er zijn nog meer aanbiedingen, check de link onderaan voor een overzicht.

Ben jij liever actief bezig? Dan maak je kans op leuke prijzen als je meedoet met de Balance Challenge. Weet jij lang genoeg de balans te houden op een klein oppervlak? Dan pak jij misschien wel een van de mooie prijzen?

Bereikbaarheid

De nieuwe superstore is 7 dagen per week geopend. Je vindt hem in The Wall, langs de A2. Kom je met de auto? Dan parkeer je de eerste twee uur gratis op P3 of P4. Kijk voor het adres en de openingstijden op https://www.mantel.com/fietsenwinkel-utrecht

Bekijk de aanbiedingen op https://www.mantel.com/openingutrecht

Share this post