Mantel Sponsor Pitch én een nieuwe winkel

Mantel Sponsor Pitch én een nieuwe winkel

Net als de afgelopen twee jaar, organiseert Mantel ook dit jaar weer een Sponsor Pitch. Een strijd om €3.700 aan sponsorgeld. Beschikbaar voor ieder wielerteam, elke toerclub, elk wielerevenement, elk goed doel en zelfs voor individuele fietsers. Als je maar een goed verhaal hebt. Uit alle inzendingen worden acht finalisten gekozen. Onder hen wordt de 3.700 euro verdeeld. De inschrijving voor de Sponsor Pitch loopt tot en met 16 januari 2019.

Schrijf je in

De Sponsor Pitch is voor iedereen, zolang het uiteindelijke doel affiniteit heeft met fietsen. Wie wil deelnemen kan zich inschrijven via www.mantel.com/sponsorpitch. Na de sluiting van de inschrijfperiode, kiest de jury de eerste vijf deelnemers. De laatste drie finaleplekken worden gekozen via Facebook. De drie deelnemers die daar het beste verhaal en de meeste likes op hun foto hebben, worden toegevoegd aan de finale.

De finalisten worden in één van de Mantal superstores uitgenodigd voor het Sponsor Pitch event. Daar krijg je vijf minuten de tijd om via een pitch de jury te overtuigen waarom jij of jouw team/club een sponsordeal verdient. Aan het eind van de avond kiest de jury de winnaars in twee categorieën, namelijk goede doelen en overige initiatieven. Vorig jaar wonnen onder andere Ploegmaats.cc, Heart to Handle, Vrouwenwielrennen.nl en WTOS Delft.

3e Winkel

Mantel is dus lekker bezig. Kennelijk gaat het ze ook voor de wind, want komend voorjaar openen ze hun derde winkel. Deze komt in winkelcentrum The Wall, in Utrecht. Mantel heeft al twee superstores. 1 in Den Bosch en 1 in Arnhem. De nieuwe winkel wordt ook weer groot, met een oppervlakte van maar liefst 4.000 vierkante meter.

Share this post