Long Term NL Challenge – In welke gemeentes heb jij al gefietst?

Long Term NL Challenge – In welke gemeentes heb jij al gefietst?

Het eind van het jaar komt er al weer aan, lijstjestijd! Een lijstje met mooiste fietservaringen van dit jaar, een lijstje met bucketlist ritten, een lijstje met doelen voor volgend jaar. Wij zijn gek op lijstjes.

Frank van Moorsel is kennelijk ook gek op dit soort lijstjes, hij maakte de site longtermnlchallenge.bike, die via een API verbinding maakt met Strava. Dan volgt er wat rekenwerk en wat er volgt is een heel leuk overzicht in je mailbox van alle Nederlandse gemeentes waar je gefietst hebt. Inclusief een mooi plaatje. Daarbij wordt ook direct zichtbaar hoeveel procent van het totaal dat is en welke gemeentes je nog nooit op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets hebt bezocht (sinds je aan Strava hangt natuurlijk).

Een superleuk initiatief dat, na het Tile Exploren en het opkrikken van je Eddington cijfer, weer een motivatie is om op koude winteravonden een mooie route uit te zetten. Op zoek naar verse gemeentes om aan je lijst toe te voegen. Als je op Strava lid wordt van de club, kun je andere LongTermChallengers volgen.

We zijn benieuwd wie van onze lezers de meeste gemeentes mag afvinken, er schijnt iemand te zijn die ze allemaal heeft bezocht!

Voor de Belgische lezers, op www.longtermbechallenge.be vind je de versie voor Belgische gemeentes. Uiteraard ook leuk voor alle Hollanders die graag in België fietsen 😉

Share this post