Lezyne breidt GPS-platform uit met Komoot en Relive

Lezyne breidt GPS-platform uit met Komoot en Relive

Gebruikers van Lezyne GPS-fietscomputer kunnen vanaf nu ook gebruik maken van navigatie-app Komoot en activiteiten-app Relive, zo heeft het bedrijf bekend gemaakt. “Beide merken hebben een leuke, interactieve community en we weten dat onze GPS-gebruikers blij zullen zijn dat deze extra functies worden toegevoegd aan ons platform”, laat Lezyne weten.

Mensen met een Lezyne fietscomputer konden al koppelen met Strava, Trainingpeaks en Today’s Plan, maar daar komen dus Komoot en Relive bij. “Door deze samenwerking kunnen wij toonaangevende routes en navigatie bieden voor het hele assortiment GPS-apparaten van Lezyne”, zegt Komoot-directeur Ben Thompson. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 10 miljoen gebruikers en biedt een van de beste interfaces voor het maken en navigeren van routes over heel de wereld. Zodra een Lezyne- en Komoot-account zijn verbonden, kunnen er routes worden gemaakt en draadloos verzonden worden naar een Lezyne GPS-apparaat via de Lezyne Ally-app.

Relive heeft meer dan 5 miljoen leden en is ook blij met de samenwerking. in hun app kun je avonturen delen via storytelling en geanimeerde 3D-video’s. “We zijn verheugd om Lezyne-gebruikers te verwelkomen in de Relive-community. Door deze samenwerking kunnen nog meer mensen over heel de wereld hun avonturen in de buitenlucht met elkaar delen”, aldus mede-oprichter Joris van Kruijssen.

De nieuwe update en bijbehorende functies zijn gratis. Er is alleen een snelle update van het Lezyne-apparaat nodig en de bijbehorende smartphone-app. In het kort:

  • Gratis update voor alle Lezyne GPS-fietscomputers
  • Koppeling met Komoot: innovatieve navigatie-app met meer dan 10 miljoen gebruikers
  • Koppeling met Relive: interactieve activiteiten-app met meer dan 5 miljoen gebruikers
  • Verbeteringen aan de gebruikerservaring en het omleidingssysteem van Lezyne

Share this post