Ladies Only MTB Toertocht – 1 november 2018

Ladies Only MTB Toertocht – 1 november 2018

Op zondag 1 november organiseert mountainbikevereniging weer de Ladies Only MTB toertocht! Deze tocht is voor zowel beginnende fietsers als ervaren dames en gaat door het prachtige Nationale Park Veluwezoom. Extra leuk: speciaal voor deze toertocht is er toestemming om over unieke singletracks te gaan, paden die normaal niet voor fietsers toegankelijk zijn.

Je kunt tijdens de Ladies Only MTB toertocht kiezen uit twee verschillende afstanden: 30 en 50 km. Hierbij is de Loenermark in het Nationale Park Veluwezoom het middelpunt. Organisator Last Gear heeft ervoor gezorgd dat er ook een aantal ‘extremes’ in het parcours zijn opgenomen voor de vrouwen die een extra uitdaging zoeken!

Last Gear

Last Gear is een recreatieve mountainbikevereniging waar sportiviteit, plezier in de sport en gezelligheid voorop staan. De vereniging telt ruim 270 leden en dit aantal blijft nog steeds groeien. Last Gear heeft daarmee voldoende leden om op ieder fietsniveau een goed aanbod aan activiteiten en mogelijkheden te bieden en om de vereniging verder te kunnen ontwikkelen

De toertocht

De gehele route van de toertocht is gepijld. Mocht er onderweg iets zijn; langs het gehele traject wordt de route bewaakt. Onderweg is een rustpost ingericht om weer even op adem te komen en wat te eten en drinken. Daarnaast is er ook een fietsenmaker aanwezig die je bij pech kan helpen, zodat je niet zelf hoeft te sleutelen.

Er is voldoende ruimte om te parkeren. Bewegwijzering en/of verkeersregelaars wijzen je de weg naar de startlocatie. Ook douches en kleedruimtes zijn aanwezig en na afloop is er de mogelijkheid je fietsen/" 7136 target="_self">fiets af te spuiten. Breng wat geld mee, zodat je naderhand kunt genieten van koffie met zelfgemaakte taart, cake of heerlijk huisgemaakte soep

Inschrijven

Het inschrijven kan door middel van het NTFU Scan & Go-systeem, in combinatie met een NTFU-pasje. Heb je dit niet, geen probleem, ter plekke inschrijven kan natuurlijk ook altijd. Starten kan tussen 9:30 en 10:30 uur.

Startlocatie:
Last Gear
Händelstraat 49
Eerbeek

Kosten:
€7 per persoon

Meer informatie? Bezoek deze website

Share this post