Krijg les van Lucinda Brand tijdens de ‘Vrouwen Racefietsdag’

Krijg les van Lucinda Brand tijdens de ‘Vrouwen Racefietsdag’

Op 11 mei heb je de unieke kans om een training te volgen van niemand minder dan Lucinda Brand! D.T.C. De Mol organiseert dan namelijk de ‘vrouwen racefietsdag’, voor alle vrouwen met een liefde voor de racefiets. 

De dag wordt georganiseerd door Fietsclub De Mol in Dordrecht en is voor vrouwen van alle niveau’s. Het maakt niet uit of je veel fietst of weinig, alleen of samen, al jaren of nog maar kort. Zelfs als je nog nooit op een racefiets hebt gezeten ben je welkom om het een keer uit te proberen.

Vrouwen Racefietsdag

De fietsdag vindt plaats op en rondom de wielerbaan van De Mol die deze dag gevuld wordt met diverse kraampjes met kleding, fietsen en ander materiaal. Naast de training van Lucinda Brand is er ook een korte tocht waaraan je kunt deelnemen mét volgwagen van Giant. Er zijn diverse workshops over o.a. fietsonderhoud en voeding en je krijgt een handig lesje banden verwisselen.

Geen eigen racefiets? Geen probleem, Giant zorgt dat er diverse racers van Liv aanwezig zijn om te bekijken en uitproberen.

Waar:
D.T.C. De Mol –  Voorjaarsweg 6, Dordrecht
Wanneer:
Zaterdag 11 mei – aanvang 9:00
Voor wie:
Alle vrouwen (partners en kids zijn ook welkom, voor hen zijn er speciale activiteiten)

Meer weten? Ga naar www.fietsclubdemol.nl 

Share this post