Keuzestress. Nieuwe fietsen met Sram Etap AXS

Keuzestress. Nieuwe fietsen met Sram Etap AXS

Het is momenteel niet moeilijk een reden te bedenken om je spaarvarken kapot te slaan. De nieuwe Etap groep is los en daarmee wordt er direct een heel blik nieuwe superbikes opengetrokken.

SRAM heeft het duidelijk op een akkoordje gegooid met verschillende fietsen leveranciers om massaal hun nieuwe paradepaardje in de markt te zetten. Van Pinarello tot Open en van Rose tot Koga. Alle grote merken hebben hun topframe opgetuigd met het ‘nieuwste van het nieuwste’. Hieronder een paar voorbeelden van de dikste fietsen met de nieuwe SRAM Red Etap AXS groepset.

Lees ook

Nieuw: SRAM Red Etap AXS

Stuk voor stuk zijn de vers gelanceerde fietsen paradepaardjes van het hoogste niveau. Inclusief bijbehorende prijzen. Kies je een Rose, Canyon of Koga dan kom je met een kleine hypotheek wel weg. De Kimera Prime Limited kost je €8499,-

Koga Kimera Prime Limited


Het is wel snoepen..


Canyon Aeroad…


Rose X-Lite…


Een hele vette Open Up in 2×12 setup en 650B wielset.


3T brengt de Exploro in draadloze versie. De frankensteinbike krijgt een XX1 eagle setup met Red shifters en powermeter…

Aeroracers


Een schitterend gekleurde versie van de Dogma F10…


Een Propel in gelimiteerde oplage…


De Orbea M11 Aero. Beschikbaar in vier verschillende kleuren waaronder deze rode versie alsook een zeeblauwe variant. Smullen! De Aero versie kost je €8499,- Orbea brengt ook de normale M11 met een Etap groepset. Verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren en later ook in myway versie.


Must have. De Venge in wit/grijze kleurstelling. Ook de meer allround Tarmac komt beschikbaar met Sram’s nieuwe groep. De Venge kost een idiote €11.499,- De Tarmac kost je 500 euro minder.


Trek Madone in ‘dikker dan dik’ team uitvoering.


De Scott Foil word geleverd met een paar idioot vette Zipp wielen met chromen decals. Handig wanneer je vetkuif nog wat tuning behoeft.

We mochten met dit karretje alvast op pad:

Allround racers


De ‘CCC’ fietsen/" 7136 target="_self">fiets met een andere paintjob…


Lekker!


BMC Teammachine SLR01 Disc LTD. €11.999,-

Share this post