EF Education First neemt wielerfans mee naar de Giro

EF Education First neemt wielerfans mee naar de Giro

Taalorganisatie EF gunt twee Nederlandse wielerliefhebbers een exclusief kijkje achter de schermen bij wielerploeg EF Education First. De prijswinnaars maken de slotetappe van de Giro d’Italia van binnenuit mee en mogelijk wordt er ook een meet-en-greet met de renners van de Amerikaanse ploeg geregeld.

Met EF naar de Giro

EF maakt de grootste wielerwedstrijden van dichtbij mee en gunt dat de wielerliefhebbers ook. “En dat niet alleen: we verzorgen het hele weekend rondom de slotetappe op 2 juni in Verona. De taalorganisatie regelt de vluchten en het hotel, plus toegang tot de EF Education First Pro Cycling Area. Op deze locatie vlak bij de slotetappe maken de prijswinnaars de wedstrijd mee van binnenuit en kunnen zij direct betrokkenen het hemd van het lijf vragen”, laat men weten. “Sowieso gaan de prijswinnaars niet met lege handen naar huis: ook een EF Education First Pro Cycling-goodiebag maakt deel uit van de winst.”

De winnaar van de actie mag één andere VIP meenemen, een vriend(in) of familielid bijvoorbeeld. Opgeven voor de loting doe je via de website van EF. Op 15 mei volgt de uitslag.

Michael Woods 2019
Michael Woods gaat als kopman van start in de Giro.

Share this post