De nieuwe S-Works Tarmac SL6 Disc van Anna van der Breggen

De nieuwe S-Works Tarmac SL6 Disc van Anna van der Breggen

Specialized eert Olympisch en wereldkampioene Anna van der Breggen met een speciaal ontwerp van haar S-Works Tarmac SL6 Disc. Op de teampresentatie van Boels-Dolmans ontving Van der Breggen de speciaal voor haar ontworpen fietsen/" 7136 target="_self">fiets.

In het ontwerp komen de kleuren van de regenboogtrui terug in een ietwat willekeurige volgorde. “Het design eert de prestatie van Anna op een luide, kleurrijke manier, eigenlijk zoals de overwinning was,” aldus ontwerper Ron Jones. “Een energieke explosie van kleur over het hele frame die de fietsen/" 7136 target="_self">fiets snelheid geeft op een manier die we wel In your face kunnen beschouwen.” Van der Breggen was gelukkig met de fietsen/" 7136 target="_self">fiets. “De race was fantastisch. Ik besloot om op de disc te rijden, vanwege de betrouwbaarheid van de remmen in de afdalingen. Deze fietsen/" 7136 target="_self">fiets past precies bij de race en ik ben benieuwd hoe het staat bij mijn outfit.”

Van der Breggens fietsen/" 7136 target="_self">fiets wordt gecompleteerd door de nieuwe Sram Red groep met 12-speed disc. Anna’s design is in een gelimiteerde oplage van 250 te koop voor consumenten.

Lees ook: www.fiets.nl/2018/03/14/nieuw-specialized-s-works-tarmac-disc/

Share this post