De Fiets Weekend Warriors Playlist-Ride op Zwift!

De Fiets Weekend Warriors Playlist-Ride op Zwift!

Alweer de tweede uitdagende rit in deze fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Weekend Warriors-serie. Ditmaal met een muzikaal tintje, want samen gaan we fietsen én naar muziek luisteren…

We hebben weer wat nieuws bedacht. Natuurlijk staat er een mooie duurrit op de agenda, maar om het wat leuker en persoonlijker te maken kun je je eigen favoriete Zwift muziek indienen via de sociale kanalen van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets en via de Facebookpagina van Zwift NL. Daarmee maken we een playlist op Spotify en Deezer en deze starten we allemaal op hetzelfde moment bij de start van de rit. Op deze manier luisteren we gezamenlijk naar dezelfde muziek en wij zijn heel erg benieuwd welk nummer jij indient!

Is dit een Koers?
Dat mag je helemaal zelf weten. Rijd je eigen tempo, vind een groepje of koers om als eerste aan de finish te zijn. Het kan allemaal. We starten samen. Er is geen rideleader dus spreek af, of zoek jouw pelotonnetje op. Door de vele deelnemers zul je hoogstwaarschijnlijk wel een mooie blob vinden.

Het parcours (Watopia Waistband) is nagenoeg vlak dus je kunt prima gebruik maken van de drag. Het zal snel gaan en de kilometers zullen voorbij vliegen, maar er is genoeg tijd om over muziek en koers te praten.

De fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Weekend Warrior playlists
Spotify – https://tinyurl.com/y6apkjuq
Deezer – https://deezer.page.link/AFHR6xxQPw5ikKgNA

Hier kun je jouw nummer indienen
fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Magazine
Onder dit artikel
https://facebook.com/fietsmagazine
https://instagram.com/fietsmagazine/
https://twitter.com/fietsmagazine 

Zwift NL
https://facebook.com/groups/zwiftnederland 

Koers 7 + 8 November
Watopia Waistband
Lang (A) – 3 laps 79km
Kort (B) – 2 laps 54km
Starttijd: 9:00

Hoe doe je mee?
Inschrijven voor één of meerdere van de fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Weekend Warriors kan via https://zwift.com/events/series/fiets-weekend-warriors of via de companion app. Voor meer informatie en vragen kun je terecht op de Facebookpagina van Zwift Nederland.

Share this post