CloseTheGap.cc, handige accessoires voor de fiets verzameld

CloseTheGap.cc, handige accessoires voor de fiets verzameld

CloseTheGap.cc is het nieuwe bedrijf van Mathijs Wagenaar, onze ex-collega die nu aan de weg timmert met zijn verborgen fietsbellen. Op CloseTheGap vind je niet alleen alle versies van zijn HideMyBell fietsbellen, maar ook zijn nieuwste ideeën.

Veilig fietsen

“Your safety on the bike is our concern”, is het motto van de nieuwe organisatie. Nu ben ik misschien een tikkie bevooroordeeld, maar ik vind het ontzettend leuk wat er allemaal bedacht en gemaakt wordt in Epe. Ondertussen gaan de HideMyBell fietsbel/computermount/lamp-of-actioncamhouders als warme broodjes over de planken, in alle werelddelen. En aan de reacties op het forum te zien, doet hij het prima….ook qua klantenservice.

Insider

Mathijs maakt adapters voor de meest exotische sturen en voor zo’n beetje ieder merk fietscomputer is er nu een mount leverbaar. De FI voor integrated sturen testte ik een poosje terug al en nu komt er een versie voor op de mountainbike, de Insider gaat die heten. Niet met een frontmount, maar een systeem dat boven de stuurpen zit, met een compacte fietsbel net ernaast.

Spatbord met extra’s

Daarnaast bedacht Mr.CloseTheGap de CoverMyBack. Een houder voor een spatbord gecombineerd met lamp of actioncam bevestiging. Weer zo’n slim idee. En in samenwerking met Iris Slappendel (i-ris.cc) kwam er fietskleding met het leuke logo van de nieuwe toko. Alle producten zijn vanaf nu rechtstreeks te (pre-)orderen vanaf de nieuwe website: CloseTheGap.cc.

Share this post