Bestemming onbekend: ga op een surprise fietsroadtrip

Bestemming onbekend: ga op een surprise fietsroadtrip

Op reis gaan, zonder dat je de bestemming weet? Niet alleen heel spannend, maar ook leuk! Vooral als alles tot in de detail geregeld is en jij maar één ding hoeft te doen: fietsen. Dit is het nieuwe concept van het ‘reisbureau’ Sprs.me en 10 gelukkigen mogen het avontuur aan gaan. Zou jij het durven? 

Misschien ken je het al, maar bij Sprs.me kan je een vakantie boeken, waarbij je pas op de dag van vertrek – letterlijk óp de luchthaven – je bestemming te zien krijgt. En nu hebben ze een speciaal concept voor fietsers bedacht: een verrassings fietstrip!

Sprs.me: ”We dagen je uit om jouw srprs.trip per fietsen/" 7136 target="_self">fiets te doen. Wij regelen een bestemming die per fietsen/" 7136 target="_self">fiets bereikbaar is, jij duimt voor goed weer en gaat op pad richting bestemming onbekend… te fietsen/" 7136 target="_self">fiets!”

Iets voor jou?
Lijkt het jou wel iets om op een fietsen/" 7136 target="_self">fiets avontuur te gaan? Dan moet je snel zijn én een goed verhaal voorbereiden. De ‘sprs.cycle’ is slechts 10 keer te boeken en als je kans wilt maken moet je uitleggen waarom juist jij mee moet doen aan deze challenge. Je kan de gewenste afstand invullen, de gewenste reisperiode en het aantal dagen dat je maximaal op reis wilt zijn. Ook mag je één fietsmaatje noemen en wie weet worden jullie samen uitgekozen voor een once in a lifetime op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets!

Aanmelden kan hier en je hebt tot uiterlijk 31 augustus de tijd. Laat jij het ons weten als je een van de gelukkigen bent?

Share this post