Beleef een Granfondo samen met Fiets en CYCLOsportive

Beleef een Granfondo samen met Fiets en CYCLOsportive

Wil jij met gelijkgezinden een mooie Cyclosportieve of Granfondo rijden in Italië, Zwitserland of Oostenrijk? Wil jij na de ritten lekker kletsen met je fietsmaten over de mooiste beklimming van de dag? Wil jij dat er tijdens de reis uitstekend voor je gezorgd wordt? Dat je fietsen/" 7136 target="_self">fiets wordt schoonmaakt en top wordt afgesteld? Dat een masseur ervoor zorgt dat je drie dagen lang top kan presteren, zonder pijn in de kuiten? Dat de entreebewijzen voor je geregeld worden? Dat er iemand langs de route staat met een extra bidon of sportreep? Dat er iemand is die je over het dode punt heen helpt? Dat kan!

Vier reizen

fietsen/" 7136 target="_self">Fiets en CYCLOsportive organiseren voor 2019 vier reizen naar GF Felice Gimondi (2-6 mei), GF Sportful Dolomiti (13-17 juni), Alpenbrevet (21-25 augustus) en Kufsteinerland Radmarathon (5-9 september). Stuk voor stuk prachtige gebieden om te fietsen en het uiterste uit jezelf te halen. fietsen/" 7136 target="_self">Fiets en CYCLOsportive helpen je daar graag bij. Wil je meer informatie over de reizen? Neem dan contact op met Gerrit Vermeulen van CYCLOsportive. Mail naar gv@cyclosportive.nl of bel naar 06-21244820.

Ook op de website van CYCLOsportive is veel informatie te vinden over het aanbod. Op de facebookpagina van CYCLOsportive zullen regelmatig updates over de reizen gepost worden.

Links:

Informatie over invulling programma:

Travel

Het aanbod

Informatie per reis:

Granfondo Felice Gimondi – 2 t/m 6 mei 2019

GF Sportful Dolomiti 13 t/m 17 juni

Alpenbrevet – 21 t/m 25 augustus 2019

Kufsteiner Radmarathon 5 t/m 9 september

Inschrijven:

Boekingsformulier GF Felice Gimondi

Boekingsformulier GF Sportful Dolomiti

Boekingsformulier Alpenbrevet

Boekingsformulier Kufsteiner Radmarathon

Eventpagina’s op Facebook CYCLOsportive:
GF Felice Gimondi
GF Sportful Dolomiti
Alpenbrevet
Kufsteinerland Radmarathon

Share this post