ad: Sudocrem beschermt tegen weer & wind

ad: Sudocrem beschermt tegen weer & wind

Lange fietstochten zijn heerlijk. Maar soms kan de pret worden gedrukt door invloeden van buitenaf. Een schurend zadel, snijdende wind en schrale handen bederven het fietsplezier. Maar met een potje Sudocrem in je fietstas, wordt het leed aanzienlijk verzacht.

Sudocrem: wie kent het niet?

In 1931 ontwikkelde apotheker Thomas Smith een crème tegen luieruitslag bij baby’s. Het werd een succes. Nu, ruim 80 jaar later, is Sudocrem in meer dan 40 landen verkrijgbaar. In Nederland is Sudocrem het meest gebruikte product om de rode, geïrriteerde babyhuid te ondersteunen. Niet alleen baby’s hebben er baat bij, ook de volwassen huid profiteert van de verzachtende en beschermende werking van Sudocrem. De crème is geschikt voor alle huidtypen en kan door het hele gezin worden gebruikt.

Wat doet Sudocrem?

De crème in het bekende grijze potje met rood label bevat een aantal effectieve bestanddelen zoals zinkoxide en lanoline. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat de huid wordt verzacht en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Benzylbenzoaat en benzylcinnamaat maken ook onderdeel uit van de gepatenteerde formule van Sudocrem. Deze bestanddelen bevorderen de aanmaak van nieuwe huidcellen waardoor het herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund. Sudocrem is een huidvriendelijk product en bevat een natuurlijke lavendelolie.

Meer dan babybillenzalf

Dat Sudocrem voornamelijk als babybillenzalf bekendstaat, is eigenlijk onterecht. Want behalve dat het helpt bij luieruitslag, kan het voor veel meer doeleinden worden gebruikt:

  • Schrale huid: de huid is een kwetsbaar orgaan. Door weersinvloeden zoals wind, zon en regenkleding/" 7139 rel="nofollow" target="_self">regen kan de huid schraal en ruw aanvoelen. Sudocrem verzacht en beschermt de geprikkelde huid.
  • Een schrale huid door wrijving: zeker fietsers hebben veel te maken met schrale plekken door de wrijving van het zadel. Sudocrem verzacht en ondersteunt het herstel van de ruwe, schrale huid.

Sudocrem tijdens het fietsen

Ben jij een echte fietsfanaat die graag lange tochten maakt? Dan herken je dit waarschijnlijk wel: rode billen, ruwe handen en schrale plekken op de dijen en in de liezen. De geprikkelde huid heeft aan het einde van de fietstocht een beetje extra aandacht nodig. Smeer een kleine hoeveelheid Sudocrem op de schrale, ruwe plekken en wrijf de emulsie goed uit zodat er alleen een lichte waas overblijft. Doordat Sudocrem de aanmaak van nieuwe huidcellen bevordert, wordt de geprikkelde huid verzacht zodat jij de volgende dag weer vol goede moed op het zadel kunt springen.

Bescherming tegen weer en wind

Heerlijk die wind in de haren! Maar bij langdurige wind – en bij regenkleding/" 7139 rel="nofollow" target="_self">regen – kunnen de handen en wangen het op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets behoorlijk te verduren krijgen. Een ruwe, droge en soms gesprongen huid is het gevolg. Sudocrem beschermt de huid tegen deze weersinvloeden. Het bestanddeel lanoline werkt als het natuurlijke huidvet en voorziet de huid daardoor van een beschermlaag. Slechts een dun laagje is voldoende om de crème zijn werking te laten doen.

Na een zonnige dag op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets

Te lang in de zon gefietst? Ook dan is een potje Sudocrem in de fietstas geen overbodige luxe. De crème verzacht de geprikkelde huid en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen waardoor het herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund.

Waar is Sudocrem verkrijgbaar?

Smeer slechts een dun laagje Sudocrem op de huid, dat optimaliseert de werking. Bij een te dikke laag, kan de huid uitdrogen. De crème is verkrijgbaar bij de drogist, apotheek en ook online. De potjes zijn er in verschillende formaten; een lekkere grote familiepot voor in huis en handzame kleine potjes of tubes voor onderweg. Die laatste zijn handig voor in de fietstas!

Gratis Snoozebaby Knuffel bij Kruidvat

Ontvang een gratis Snoozebaby Knuffel bij aankoop van Sudocrem bij Kruidvat. Zo heeft de kleine voorop de fietsen/" 7136 target="_self">fiets iets om mee te spelen. Deze actie loopt van week 25 t/m 28.

Share this post