ad: Nieuw – de fietsverzekering van de KNWU en Kingpolis

ad: Nieuw – de fietsverzekering van de KNWU en Kingpolis

De KNWU en Kingpolis presenteren een unieke fietsverzekering. De KNWU fietsverzekering. Een verzekering die inspeelt op de behoefte om ook snelle fietsen (zelfs carbon) goed te verzekeren tegen schade, ook tijdens wedstrijden.

Samen met de KNWU brengt Kingpolis deze uitgebreide fietsverzekering op de markt voor iedereen die van sportief fietsen houdt. Zowel voor de recreatieve fietser als voor de wedstrijdfietser is deze fietsverzekering geschikt. Met deze verzekering wordt ook ontstane schade tijdens wedstrijden vergoed. Leden die actief zijn in één van de disciplines bij de KNWU en hierbij wedstrijden rijden zijn voortaan ook goed verzekerd tegen schade. Het mooie van het lidmaatschap van de KNWU is dat de fietser gelijk ook verzekerd is tegen de gevolgen van aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand.

KNWU-directeur Thorwald Veneberg is enthousiast over het initiatief: “Ik ben blij dat wij samen met Kingpolis de fietsverzekering verder hebben kunnen ontwikkelen en dat er nu een echte complete fietsverzekering is voor zowel de wedstrijdfietser als de sportieve fietser.”

“We denken met dit product een hele mooie oplossing te hebben voor de groeiende behoefte onder de sportieve fietsers voor een adequate verzekering. Kingpolis is er trots op hierin samen te mogen werken met de KNWU’, voegt Henk Winters, Directeur Kingpolis, er aan toe.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website.

Share this post