ad: CloseTheGap breidt assortiment uit

ad: CloseTheGap breidt assortiment uit

Met HideMyBell ontwikkelde oud-fietsen/" 7136 target="_self">Fiets redacteur Mathijs Wagenaar de meest gesoigneerde fietsbel oplossing. Vier jaar later heeft het Nederlandse start-up bedrijf een hele range slimme productoplossingen.

Vorig jaar werd de nieuwe merknaam geïntroduceerd: CloseTheGap. Hiermee spreekt het bedrijf haar ambitie duidelijk uit: “Het gat in de markt dichten met producten die veiligheid, comfort en fietsplezier verhogen”.

HideMyBell

Naast de meest populaire Regular-versie is er ook de Mini, FI-mount (review), Insider (off-road model) en speciale versies voor Canyon en Vision combo sturen. In het voorjaar 2020 komt er een nieuwe versie bij: Raceday. Een houder van carbon met afneembare fietsbel. De meest gesoigneerde fietsbeloplossing bij uitstek.

HideMyMirror

Perfect binnen de merkwaardes veiligheid en comfort verhogen vallend is de nieuwe HideMyMirror. Een compact spiegeltje dat je in de stuurdop van je racefiets plaatst.  In een handomdraai stel je de juiste kijkhoek in. Gebruik je hem niet dan klik je hem dicht zodat die direct onzichtbaar is. Eenmaal gewend geeft het spiegeltje je veel comfort en heb je goed zicht wat er achter je gebeurt zonder dat je telkens om je schouder hoeft te kijken.
Adviesprijs: 24,95 euro

CoverMyBack

Dé oplossing voor het gesoigneerd plaatsen van je achterlamp met daarnaast een afneembaar spatbord. Elk achterlicht past om de adapter, hiermee zit de lichtbron op goede hoogte voor automobilisten en ontsiert een lampje je zadelpen niet. Het spatbord klikt in no-time goed vast en los. Onderweg is de beschermer goed stabiel.
Adviesprijs: 22,95 euro

ErgoMyRide XC-M

Het eerste product dat CloseTheGap in samenwerking met het Zwitserse Spirgrips op de markt brengt. De originele ‘inner bar grips’ verbeteren je ergonomie met een comfortabele ondersteuning. Je klemt je hand prettig rondom de lichtgewicht carbon houders. Mooi meegenomen is dat je ook je aerodynamica verbetert.
Adviesprijs: 49,95 euro

HideMyWaste

Speciaal voor events of een merk welke een signaal wil afgeven “bij ons geen afval” is de HideMyWaste. CloseTheGap ontwikkelde het mobiele afvalbakje voor de Amstel Gold Race toertocht 2019. Het compacte bakje is in elke kleur te leveren + optie voor een logo.

Meer informatie: www.closethegap.cc

Share this post