7 Vaderdag cadeautips

7 Vaderdag cadeautips

Zondag 17 juni is het vaderdag. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor jouw fietsende vader? We hebben een paar leuke tips voor je!

Tourbox

Welke vader maak je nu niet blij met een Tourbox. Zo heeft hij alvast voorpret én weet hij tijdens de Tour precies wie de favorieten voor iedere etappe zijn.

Het Officiële Tour de France Pakket 2018 bevat:
• De 196 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2018 met hierin alle etappes, ploegen en kanshebbers
• Een etappe poster
• Een leesboekje
• Vier retro fotoprints
• Een scheurkalender

€12,50

Bestel hier: fiets.nl/product/procycling-tour-de-france-pakket-2018/

6 x Fietsmagazine en 6 flesjes á Block bier

fietsen/" 7136 target="_self">Fiets(en) en à BLOC: a match made in heaven! Op de redactie van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets houden wij wel van een goede kop koffie, een lekker stukje appeltaart óf een ijskoud biertje na onze rit. Daarom hebben we nu een tijdelijke, knallende aanbieding voor jouw vader:

  • 6 nummers fietsen/" 7136 target="_self">Fiets + 1 special t.w.v. €38,70
  • Iedere maand 16 extra pagina’s in fietsen/" 7136 target="_self">Fiets over professioneel wielrennen
  • 6-pack à BLOC bier t.w.v. €17,34
  • 50% korting op de totale winkelwaarde

Dit alles voor slechts €27,50, bestellen in de shop.

*Dit abonnement loopt tot wederopzegging

Persoonlijke fietsstickers

Pro Bike Sticker biedt jouw vader de mogelijkheid om zijn fietsen/" 7136 target="_self">fiets of sportgear te personaliseren met een unieke naamsticker met zijn naam, vlag en kleur naar keuze!

Wil je dat je vader net als een echte pro zijn eigen naam op zijn bike heeft staan? Dat kan!

De stickers kunnen met alle gemak op racefiets, mountainbike, helm of andere bikegear worden geplakt. Je kunt de stickers ook gebruiken om andere voorwerpen te personaliseren. Abonnees van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets krijgen 10% korting op hun bestelling met de code FIETS2018 op www.probikesticker.nl

T-Shirt La Machine x fietsen/" 7136 target="_self">Fiets

Verras je vader met dit leuke fietsen/" 7136 target="_self">fiets t-shirt. Een eerste samenwerking van La Machine en fietsen/" 7136 target="_self">Fiets.

Dit t-shirt laat op subtiele wijze zien dat jouw vader de grootste fietsliefhebber is. Ons logo staat er in het klein op, maar de blikvanger is natuurlijk het fietsframe in de sterren.

Materiaal
100% organisch katoen

Maatvoering
Dit T-shirt heeft een normale pasvorm
Zie de tab ‘maattabel’ voor het bepalen van de juiste maat
Bestelde maat toch niet goed? Ruilen is geen probleem

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor €29,95 bestel je hem via onze shop.

Borstelset

Hiermee maak je alle vaders blij. Een complete set borstels waarmee hij ieder onderdeel van zijn fietsen/" 7136 target="_self">fiets blinkend schoon kan poetsen. Deze set bestaat uit zes stevige, duurzame tools zoals bijvoorbeeld een zachte frameborstel, een cassetteborstel en een cassetteschraper. Deze kit mag bij geen enkele fietser in de schuur ontbreken.

Het pakket bevat:

  • Cassetteborstel
  • Zachte frameborstel
  • Wielborstel
  • Cassetteschraper
  • Detailborstel
  • Dubbele borstel

Bestellen kan bij Futurumshop voor € 27,95.

For the love of my bike – Léon van Bon

Een jaar lang was fotograaf en Fiets-redacteur Léon van Bon bij de eindstreep van menig wielerevenement te vinden. Op zoek naar hen die zich zojuist weer helemaal hadden gegeven, naar dat gelukzalige moment wanneer een tocht is volbracht, de finish bereikt. Op zoek naar de blik van de winnaar, de pijn van de verliezer, de voldoening van een barre rit of de trots na een helse tocht. Op zoek naar de liefde voor de fietsen/" 7136 target="_self">fiets.

De zoektocht van Léon levert een fascinerend en kleurrijk portret van wielrennend Nederland. Een bijzondere reeks portretten gebundeld in een prachtig vormgegeven fotoboek met teksten van Eric Corton en Bas Steman.

In 224 kleurrijke pagina’s maak je kennis met hen die zich doorgaans, gehuld in lycra en gebogen over hun stuur, het liefst verstoppen achter hun bril.

Een fietsvader maak je hier ongetwijfeld erg blij mee. Bestel het boek in onze shop voor €29,95

Gelletjes proeven?

Als je vader vaak lange tochten fietst zal hij het verschijnsel ‘hongerklop’ vast kennen. Het is te voorkomen door op tijd te eten. En dat kan heel makkelijk door een gelletje in je shirt te stoppen voor noodgevallen. Dit pakket bevat zeven verschillende gelletjes die direct te gebruiken zijn zonder dat er extra water nodig is.

Inhoud:

SiS GO Isotonic Gel Apple 60ml single x 1
SiS GO Isotonic Gel Lemon & Lime single x 1
SiS GO Isotonic Gel Orange 60ml single x 1
SiS GO Isotonic Gel Blackcurrant 60ml single x 1
SiS GO Isotonic Gel Pineapple 60ml single x 1
SiS GO Isotonic Gel Pink Grapefruit 60ml single x 1
SiS GO Isotonic Gel Tropical 60ml single x 1

Bij Futurumshop bestel je ze voor € 10,95. Je moet er wel twee afnemen, maar dan kan je vader even voort. Of je gebruikt de 2e doos voor jezelf ?

Share this post