Vento Powerstrap R1 binnenkort verkrijgbaar

Vento Powerstrap R1 binnenkort verkrijgbaar

Mikel Landa en Richard Carapaz zijn op dit moment te bewonderen op de Vento Powerstrap R1 van Fi’zi:k. Tijdens de Tour Down Under werden diverse renners al gespot met de blauw-witte pareltjes, maar vanaf 7 juni zijn ze ook voor de gewone consument verkrijgbaar.

Vento Powerstrap R1

De Vento Powerstrap R1 heeft een UD carbon buitenzool, een Microtex upper en een simpel Powerstrap-sluitsysteem. Vergeet Boa of andere draaisystemen, want met Powerstrap (wat lijkt op klittenband) vouw je de sluiting op drie plekken volledig om je voet.

“Schoenen zijn enorm belangrijk. Ze moeten lekker zitten en we moeten er op kunnen vertrouwen. Als ik de Vento R1 aantrek, vergeet ik eigenlijk dat ik schoenen draag”, zegt Landa over de R1. De marketingverantwoordelijke Carlo Maria Ferrero heeft als gevolg van de positieve reacties besloten om de Vento Powerstrap R1 ook voor consumenten beschikbaar te stellen. “Smaken verschillen, natuurlijk. Sommige renners gebruiken liever de Infinito R1 met dubbele Boa-sluiting, anderen geven de voorkeur aan de Vento Powerstrap.”

Kiekjes

De schoenen zijn vanaf 7 juni verkrijgbaar. De adviesprijs zal €250 bedragen. Hieronder alvast wat mooie kiekjes.


Share this post