Typisch Franse designs in nieuwe collectie Café du Cycliste

Typisch Franse designs in nieuwe collectie Café du Cycliste

Gek op Frankrijk, de Franse wielergeschiedenis en het iconische Toile du Jouy printje? Dan is de nieuwe collectie van Café du Cycliste iets voor jou! Verkrijgbaar voor mannen en vrouwen en met bijpassende accessoires. 

Het Franse merk heeft ‘Toile du Jouy’ nieuw leven in geblazen, een typische Franse design of zoals het merk zelf omschrijft: ‘het is zo Frans als Frankrijk en zo iconisch als de Eiffeltoren’. Maar dan nu speciaal ontworpen voor de wielerliefhebbers en gebruikt als print voor de fietskleding en accessoires.

De designs op de jerseys en bibshorts bestaan uit diverse tekeningen, het zijn scènes die iconische verhalen van de Franse wielergeschiedenis vertellen. Denk aan de renners Robic de Geit, Hinault de Das, Fignon en de Professor. De legendarische tourduivel: El Diablo, de klim van de Mont Ventoux en een knipoog naar de kasseien over de grens bij de Muur van Geraardsbergen zijn ook zichtbaar. En tot slot: Anquetil en Poulidor schouder aan schouder op de Puy de Dôme.

De ultralichte jerseys hebben 3 achterzakken, een klein zakje met rits en reflecterende details. Ze zijn verkrijgbaar in het roze en blauw, zowel voor mannen als vrouwen. Daarnaast zijn er ook bijpassende baselayers, caps en fietstassen verkrijgbaar.

Meer informatie of direct bestellen? Bezoek de website www.cafeducycliste.com

Share this post