Sportful en Sagan brengen nieuwe kledinglijn uit

Sportful en Sagan brengen nieuwe kledinglijn uit

De benen en prestaties van Peter Sagan zullen wij naar alle waarschijnlijkheid niet krijgen, maar we kunnen er wel een beetje als de drievoudig wereldkampioen bijfietsen. Sportful brengt in samenwerking met Sagan een nieuwe kledinglijn uit. Hieronder vind je enkele foto’s!

Sportful en Sagan

Het Italiaanse bedrijf werkt al sinds zijn Tinkoff-periode samen met de Slowaak en bracht al meerdere lijnen uit. De nieuwste lijn bestaat uit twee verschillende wielershirts en -broeken, een vest en diverse accessoires. “Sportful is bijzonder enthousiast om de Peter Sagan collectie voor te stellen in samenwerking met de drievoudig wereldkampioen. Sagan is gekend voor zijn iconische stijl. We werkten dan ook samen met Peter om een speciale collectie te ontwikkelen die de unieke persoonlijkheid en legendarische prestaties van Sagan het beste weergeven”, zegt Sportful.

“Elke kit bevat unieke design details die Sagan’s mooiste overwinningen eren. Van de klassiekers over zijn 6 groene truien naar zijn weergaloze 3 wereldkampioenschappen op rij.” Hieronder zie je de eerste foto’s. De kleding is in het voorjaar te koop in een nog nader te noemen winkels.


1, 2, 3 wereldtitels op de weg.


Sagan is niet vies van een wheelie.


Eén van de twee nieuwe kits, met verwijzingen naar zijn drie wereldtitels.


Drie sterren op de borst en een felle kleurcombinatie. Niet lelijk!

Share this post