Opvallende nieuwe damescollectie van LPRD x Studio Frowijn

Opvallende nieuwe damescollectie van LPRD x Studio Frowijn

Het Nederlandse LPRD Design, wat bekend staat om haar sportkleding met (subtiele) luipaard-printjes, is een samenwerking aangegaan met Studio Frowijn. Beide merken willen ‘actieve vrouwen in stijl laten voortbewegen’. Eén ding is zeker: in deze outfits val je gegarandeerd op.

Speciaal voor deze collectie heeft Studio Frowijn deze bijzondere print ontworpen. De ‘Fluide & Barque’ prints zijn naar eigen zeggen geïnspireerd op structuren uit de natuur, uitgevoerd in zwart/wit met de grafische verfstrook-techniek van ontwerper Liselore Frowijn. In combinatie met de herkenbare luipaard-print van LPRD zijn de kledingstukken behoorlijk opvallend te noemen.

Duurzaam
In de gehele collectie wordt hoogwaardige elastische stof gebruikt, gemaakt van gerecycled polyamide. De collectie is dus ook duurzaam. Alle kledingstukken zijn bovendien handgemaakt in het atelier van LPRD (Amsterdam) en hebben een aansluitende pasvorm voor elk lichaamstype.

De Studio Frowijn X LPRD collectie bestaat o.a. uit een catsuit, fietsbroek, top en legging. Wil je meer informatie of een item bestellen? Ga dan naar de website van Studio Frowijn of LPRD

Share this post