Nieuwe damescollectie van F! by Fabulous!

Nieuwe damescollectie van F! by Fabulous!

Als fervent sportster vond de Belgische Stéphanie Tuytens het aanbod dameskleding over het algemeen erg tegenvallen. Daarom begon ze in 2016 zelf met het ontwerpen van sportkleding voor vrouwen en zo ontstond: F! by Fabulous!. Inmiddels zijn we een aantal succesvolle jaren verder en is er een gloednieuwe, kleurrijke collectie. 

Kenmerkend voor F! by Fabulous! zijn de leuke, originele prints die echt gezien mogen worden. Stéphanie Tuytens: “Feel good on the inside, show it on the outside! Daar ga ik met F! By Fabulous! volledig voor.  Voor deze nieuwe collectie koppelen we het typische DNA van F! by Fabulous! aan de huidige kleurentrends en zetten we nog meer in op draagcomfort. Dat resulteert in fietsbroeken zonder bretellen (om de plaspauzes te vergemakkelijken), een brede tailleband om buikjes te verhullen en broeken die hoger zijn op de rugzijde, om blote ruggen tijdens het fietsen te vermijden.”

Stéphanie: “Door het gebruik van stoffen met compressiewerking ondersteunen onze outfits de spieren en voeren ze afvalstoffen beter af. Urenlang fietsplezier gegarandeerd! In de collectie zitten opnieuw ook veel topjes, die moeilijker te vinden zijn dan shirts met korte mouwen. De topjes ogen niet alleen vrouwelijker en eleganter dan shirts, maar zorgen er in de zomer ook voor dat je geen ontsierende witte mouwtjes in je gebruinde huid ziet staan 😉 Alle topjes zijn ook vervaardigd uit aangename materialen en beschikken over een rugzijde in ademend mesh voor de afvoer van transpiratie en een antislipband onderaan zodat ze goed blijven zitten. Verder zijn de badpakken, met hun perfecte pasvorm, ideaal voor het zwemmen van lange afstanden, en zorgt hun fancy en kleurrijk design in combinatie met de dunne gekruiste schouderbandjes voor een elegante look.”

Bekijk hieronder een aantal items uit de nieuwe collectie of bezoek hier de website.

Share this post