Nieuwe collectie van Ekoï: Stars & Stripes

Nieuwe collectie van Ekoï: Stars & Stripes

Als zelfs de mooiweerfietser al kilometers heeft gemaakt, weet je dat het tijd is om kort-kort de fietsen/" 7136 target="_self">fiets op te stappen. Toegegeven: heel veel mogelijkheden zijn er nog niet geweest om met korte broek en t-shirt een rondje te maken (misschien twee?), maar als je dat van plan bent heeft Ekoï een leuk kledingsetje beschikbaar vol ‘Stars & Stripes’.

Stars & Stripes

Een verwijzing naar de vlag van de Verenigde Staten is de collectie niet, zoals doet vermoeden. In totaal bestaat de Stars & Stripes-collectie uit vier verschillende kleuren: rood, zwart, wit en blauw. Het shirt kleurt volledig rood, zwart wit of blauw, de broek heeft enkel kleurige broekspijpen en is verder zwart.


Sterren en strepen, maar vooral strepen.

Het shirt is van vier materialen gemaakt. Op de borst zit er Vitdry om de wind te breken, op de rug zit het ventilerende Miti Extrafil en bij de mouwen en ter hoogte van de ribbenkast is het elastisch. Verder zitten er drie zakken en heeft het shirt één zakje met ritssluiting. De gel zeem van de bib geeft volgens Ekoï maximaal zitcomfort en maakt het setje compleet.

Wat kost dat?

Voor €199,95 schaf je het setje aan, al doet Ekoï daar op dit moment een flinke korting van af. Los is de adviesprijs van het shirt (maat S t/m XXXL) €89,99 en de broek (S t/m XXL) €109,99.

Meer informatie vind je op de site.

 
 

Share this post