Nieuwe collectie Macmilano: ‘streetwear voor fietsers’

Nieuwe collectie Macmilano: ‘streetwear voor fietsers’

‘Streetwear for cycling enthusiasts’, zo noemt het Belgische merk Macmilano haar nieuwe collectie. Deze bestaat uit 6 uniseks t-shirts gemaakt van 100% biologisch katoen. Onder andere met prints als ‘Jus in de benen’, Vélodrome’ en ‘L’ultimo Chilometre’.

Macmilano is een Belgisch ‘home fashion & streetwear’ label. Het merk heeft als doel om de liefde voor de fietsen/" 7136 target="_self">fiets in het dagelijkse leven én de huiskamer te weerspiegelen. Met o.a. een stijlvol ophangsysteem voor de racefiets, maar ook bidons en kleding. ”Onze passie voor design, techniek en fietsen staat centraal en is terug te vinden in alle producten. De collectie bestaat uit kledij en accessoires met een strak, hedendaags en origineel design, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige & ecologische materialen.” 

De collectie:

Deze nieuwe collectie bestaat uit de t-shirts: Jus in de benen, Cima Coppi, Vélodrome, L’Ulti- mo Chilometro en Grand tour. Deze uniseks T-shirts zijn vervaardigd uit 100% biologisch katoen en hebben het label ‘made in belgium’. Maar waar staan die shirts precies voor?  

Jus in de benen: Wie heeft genoeg energie in de benen om tot het uiterste te gaan? Vrolijke kleuren en een cool design maken dit T-shirt een ideaal zomershirt. 

Cima Coppi: De steile helling op tot de Cima Coppi, ook wel het ‘dak’ van de Giro genoemd. Eén van deze ‘hoge daken’ is de Passo Dello Stelvio, waar Thomas De Gendt zegevierde. 

Vélodrome: Dé plek bij uitstek waar vele wielerrecords zijn verbroken. Het T-shirt is voorzien van een dynamische print met een stijlvol kleurverloop. 

L’ultimo chilometre: De laatste kilometer van de wedstrijd, de meet is in zicht. Als de renners de rode vod, ook wel de ‘flamme rouge’ zien hangen, dan ruiken ze al de zege óf voelen ze de bui al hangen. 

Grand tour: Fan van de grote rondes? Kan je niet kiezen tussen Giro, Tour of Vuelta? Met het Grand Tour T-shirt eer je ze alle drie. Het winnen van alle drie de grote rondes is alleen de groten der aarde gegeven. 

De Macmilano streetwear collectie is online te verkrijgen voor €29.95 per t-shirt. Direct eentje aanschaffen of de volledige collectie bekijken? Ga naar www.macmilano.com

Share this post