Limited edition S-Phyre Aurora schoenen en brillen

Limited edition S-Phyre Aurora schoenen en brillen

Shimano gaf de nieuwe S-PHYRE Aurora-reeks zijn naam omdat het uiterlijk doet denken aan één van de mooiste natuurverschijnselen: Aurora Borealis (het noorderlicht): een zeldzaam en magisch kleurenspel dat iedereen die het ziet fascineert.

Slechts 700 paar van de nieuwe Aurora S-PHYRE RC9-schoen zullen beschikbaar komen in Europa. Dit is inclusief de zeven paar die de mannen van Team Jumbo-Visma tijdens de Tour Down Under droegen. De Aurora uitvoering is, op het uiterlijk na, gelijk aan de huidige zwarte, blauwe en groene S-PHYRE RC9-ontwerpen. Maar dan dus uitgevoerd met een glinsterend blauw, paars en turquoise synthetisch microvezelleer bovendeel, uit één stuk, dat van kleur lijkt te veranderen wanneer licht op de schoen reflecteert.


Wil je het plaatje compleet maken, dan kun je ook de S-PHYRE R fietsbril in Aurora uitvoering kopen. Met een brede, uit één stuk bestaande en gepolariseerde polycarbonaat lens.


De Aurora S-PHYRE RC9-schoen weegt 232 gram en is verkrijgbaar in de maten 36-48 (ook in halve maten en brede pasvormen). De Aurora S-PHYRE-bril weegt 25,6 gram. Zowel de schoenen als de bril zullen vanaf eind februari verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Shimano S-PHYRE-dealers.

Share this post