Kleurig in de regen met Gore x Romance Shakedry regenjack

Kleurig in de regen met Gore x Romance Shakedry regenjack

Gore maakt sinds twee jaar Gore-Tex Shakedry, een waterdicht materiaal dat supersnel droogt, haast niks weegt en bijzonder goed ademt. Eerst maakten ze alleen zelf regenjacks van dit materiaal, maar nu verkopen ze het ook aan andere kledingmerken. Zo zagen we laatst de eerste Rapha regenjacks, gemaakt van Shakedry spul.

Ik testte de Gore versie vorig jaar en was er erg enthousiast over. Maar dat jack is wel erg zwart en saai. Kennelijk vonden ze dat bij Gore zelf ook en dus werken ze nu samen met het Engelse merk Romance om met deze vrolijkere versie te komen. Gore x Romance!

Romance (rmnc.cc) is een klein kledingmerkje uit Londen dat niet vies is van een beetje kleur. Dankzij nieuwe print technieken kunnen ze eigenlijk ieder ontwerp op het Shakedry materiaal zetten. Mocht je interesse hebben, het GORE x RMNC GTX SD Jack kost je €300. En je moet er snel bij zijn, want er zijn er slechts 200 van gemaakt. Ieder jack is dan ook uniek qua kleurdesign en heeft een eigen nummer.

Het jack is verder gewoon gebaseerd op Gore’s C7 Gore-Tex Shakedry regenjack, dus met reflectie, elastisch, zachte stof bij de kin en een zakje waarin je het jack ook kunt opbergen. Als je het jack koopt, krijg je er ook een Gore x Romance musette bij, die gemaakt is van Gore-Tex restmateriaal.

Meer info: gorewear.com

Share this post