ad: 100%, how much effort do you give? 

ad: 100%, how much effort do you give? 

100% is een Amerikaans merk met hoofdzetel in San Diego, Californië. De roots gaat terug naar begin jaren 1980 wanneer de grote sterren in de Motorcross het populaire logo op hun kledij droegen. 30 jaren later is de passie voor racen groter als ooit en ligt de focus nog meer op het mountainbiken en wielrennen. De visie van het merk is simpel: Geef je altijd de volle 100%!

De nieuwe generatie wielrenners en amateurs wordt geïnspireerd met hun tagline “ How much effort do you give”. Hier dragen ongetwijfeld 2 fantastische ambassadeurs veel aan bij: 3-voudig Wereldkampioen wielerennen Peter Sagan en de alleenheerser in het veldrijden Mathieu Van Der Poel. Beiden geven zich steeds de volle 100 procent tijdens wedstrijden en strijden steeds voor de zege. Met hun Speedtrap of Speedcraft op hun hoofd domineren ze wedstrijden en verzorgen ze het spektakel, zowel tijdens als na de koers.

De brillen worden ontworpen in San Diego terwijl de productie plaastvindt in Europa. Dat het merk innovativiteit hoog in het vaandel draagt is een understatement. Nieuwste ontwikkeling is de Speedcraft AIR, een model waar het verlengde neusstuk met magneetjes de luchttoevoer via de neus optimaliseert.

Naast de Performance-lijn bestaat het assortiment ook uit een assortiment Active Lifestyle brillen met namen zoals de Blake, Hudson en Type-S.

Share this post