6x Stijlvolle sokken

6x Stijlvolle sokken

De zon prikt tussen de wolken door en de voorjaarsklassiekers zijn begonnen. Leuk, maar dat betekent ook de tijd van benen scheren, fietsen poetsen, flaneren. Zien en gezien worden. Bij geen enkele andere sport staat ijdelheid zo hoog in het vaandel als in de wielersport. En je kunt nog zo’n mooie fietsen/" 7136 target="_self">fiets hebben. Een 300 euro helm of 10 centimeter hoge wielen. Het zijn de sokken die je look maken of breken. Het aannemen van de juiste sokhoogte is zoiets als toetreden tot het gilde van de gesoigneerde renner. We trokken een aantal opvallende sokken aan en zetten ze voor je op een rijtje. Sokken heb je immers nooit genoeg.

Supacaz


Louter verkrijgbaar in opvallende felle kleuren of met grote teksten. Alle spullen van Supacaz draaien om opvallen. Niet alleen vanwege de looks maar ook vanwege de kwaliteit. En dat geldt voor de sokken net zo.
Je kunt de Supasox kopen in een effen kleur. Eigenlijk alles is beschikbaar zolang het maar opvalt. Maar natuurlijk ook zoals ons setje met lekker motiefje. De rest van je outfit moet er wel toevallig bij matchen. De sokken zijn aan de lange kant en dat blijven ze na meerdere keren wassen nog steeds. De stof is vrij dun en daardoor vooral lekker in de zomer.

Supacaz SupaSox
€19,50
supacaz.com

Winaar


Deze sokken vind je enkel online en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en designs. Met name bolletjes en streepjes doen het goed bij Winaar. We hebben meerdere setjes in onze kast waarbij de blauw roze panterprint toch wel de favoriet is. Heerlijk over de top. De zwart witte modellen met bliksemschicht (E-bike sokken) hebben we inmiddels al een jaar in de kast liggen en intensief gedragen. Nog steeds zijn de sokken zo lang als toen ze geleverd werden en de witte delen blijven mooi wit. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs dus! De lengte is minder hoog dan bijvoorbeeld de Supacaz of Dopio Slavo sokken maar lang genoeg om aan de regels van de stijlgids te voldoen.

winaar.nl
€15,95

fietsen/" 7136 target="_self">Fiets


Tja, natuurlijk moeten we even reclame maken voor onze eigen nieuwe sokkies. In samenwerking met Sockeloen hebben we een stijlvolle (natuurlijk) witte sok samengesteld. Gouden details breken de spierwitte kleur die met een beetje liefde ook wit blijft. De sok is maar in één maat verkrijgbaar maar past nagenoeg iedereen. Gewoon flink optrekken die dingen. Te koop in onze shop.

fiets.nl
€12,95

Doppio Slavo


Inmiddels hebben diverse merken fullprint sokken. Vooral skatemerk Stance doet niets anders dan het ene na het andere design uitbrengen. Toch was het Spaanse Doppio Slavo eerder. Zij maken fietsen/" 7136 target="_self">fiets specifieke sokken die als een strakke koker rond mijn enkels spannen. Lange hoge pijpen die tot net onder de kuit komen gevuld met kleurrijke designs en patronen. De Slavo sokken zijn hoog. En als je ze een beetje optrekt zou je er mee kunnen worden opgesteld in het 3e op zondagochtend. De sokken zijn sinds kort gewoon in Nederland te krijgen en sindsdien een stuk betaalbaarder geworden. Het assortiment is breed en in iedere kleur zit er wel iets bij.

Doppio Slavo
€18,-
Mountainsportsdistribution.com

Marconi Collection


Nog zo’n sokkenboer. 100% Italiaans. Verkrijgbaar in diverse designs. Wederom veel kleurrijke ringen op witte of zwarte ondergrond. Meestal krijg je bij de Marconi (nee niet macaroni) sokken een fraaie bidon. Die heb je immers nooit genoeg. De Marconi sokken hebben we een heel crossseizoen wekelijks gedragen. Dan hebben ze zijn beste tijd wel gehad. Voor €19,90 ligt er echter weer een nieuw setje op de deurmat.

marconicollection.com
€19,90

La Machine


Onze vrienden van La Machine weten ook hoe ze style moeten bekennen en hebben al enkele jaren hun eigen sokken collectie. Ook zij hebben een partnerschap met koning van de kous Sockeloen. Met de kwaliteit zit het dus wel goed. La Machine heeft momenteel zes designs in de webshop. Het aanbod wordt echter geregeld geupdate. €16,95 kost een setje.

lamachine.cc
€16,95

Share this post