15x (te) gekke fietssokken

15x (te) gekke fietssokken

Je fietsoutfit een vrolijke upgrade geven? Kies voor een paar (te) gekke fietssokken! De traditionele fietssok hoeft al lang niet meer basic zwart of wit te zijn. Het is juist hét item om mee op te vallen, een statement te maken of gewoon lekker je gekke ik te laten zien.

Wij hebben de 15 leukste fietssokken voor je op een rij gezet! Welke kies jij?

1. Chasse Patate 

Speciaal gemaakt en ontworpen voor coureurs die gespecialiseerd zijn in een Chasse Patate! Of voor de liefhebbers van een puntzak friet 😉 Verkrijgbaar bij Sockeloen voor €20.

2. Voor de tijgers

Met deze fietssokken ben je de tijger van het peloton. De ‘easy tiger’ sokken van Primal zijn hier verkrijgbaar voor €9.

3. Goed gestreept

Voor de liefhebber van streepjes! De vrolijke fietssok van Winaar is in diverse kleuren beschikbaar en hier te bestellen voor €15.

4. Voor de klimmers

Gek op de bergen? Dan mogen deze bergsokken niet in je kast ontbreken. Je hebt ze al voor €13 en zijn hier te bestellen in het wit, blauw en roze!

5. No Watts No Glory

Ga vol gas met deze vrolijke sokken van La Machine! Hier verkrijgbaar voor €17.

6. Sharky

Deze ‘sharky’ socks van Primal bijten niet 😉 Hier verkrijgbaar voor €9.

7. Even afkoelen

Lekker afkoelen met een grote ijscoupe op het strand? Deze heerlijke ijsjes-sokken zijn verkrijgbaar vanaf €7 op deze site.

8. Sprinkles 

Opvallen doe je met deze knalroze ‘sprinkle’ sokken van AGU. Hier verkrijgbaar voor €15.

9. Blijven trappen

Deze zijn vooral heel leuk voor de fietsers achter je 😉 Deze Push & Pull sokken heb je al in je garderobe voor €15 via deze site.

10. Luipaard

Luipaard printje maar dan anders! Deze opvallende ‘Lusty Leopard’ sokken zijn hier verkrijgbaar voor €22.

11. Feel good

Deze ‘race crew’ sokken van Bontrager zitten niet alleen heerlijk, maar staan ook ontzettend vrolijk én hebben een verborgen boodschap aan de binnenkant. Hier verkrijgbaar in flink wat kleuren en printjes voor €13.

12. Neon

Niet vies van een beetje neon? Dan zijn de knalgele/groene sokken van Versus iets voor jou. Hier verkrijgbaar in diverse kleuren.

13. Zonnetje in huis

Zelfs als de zon even weg is, blijven deze smiley socks vrolijk! Te koop voor €13 bij TenSpeedHero.

14. Gaan met die banaan

Gek op bananen? Dan zijn deze sokken echt een aanwinst! Vekrijgbaar bij Sockeloen voor €17.

15. In de wolken

Zit jij met je hoofd in de wolken? Dan zijn deze ‘cloud socks’ voor je gemaakt! Je hebt ze al voor €13 via deze website.

Share this post