Feestelijke opening van het fietsseizoen in Tirol

Feestelijke opening van het fietsseizoen in Tirol

Ook zo’n zin in de zomer? Van 10 mei t/m 3 juni 2018 viert de Kitzbüheler Alpen in Tirol groots het begin van de zomer, met talrijke evenementen op het gebied van sport en cultuur. Voor fietsers zijn er meer dan 1.000 km fiets- en mountainbikewegen. Start de dag sportief en actief, omgeven door de schitterende bergen, brede dalen en verfrissende meren.

Het is voor de eerste keer dat de gehele Kitzbüheler Alpen hun krachten bundelen om samen een onvergetelijk en groots Tirools zomerfeest neer te zetten voor alle leeftijden! Wielrennen, mountainbiken of toch met de elektrische fiets/mountainbike? Alles is mogelijk in de Kitzbüheler Alpen. Met een vol evenementenprogramma fietsen/" 7136 target="_self">fiets je van het ene evenement naar het andere.

Wielrennen

In de Kitzbüheler Alpen vind je veel interessante en afwisselende routes voor wielrenners. Het uitgebreide verharde wegennet van de Kitzbüheler Alpen biedt vele mogelijkheden. Langs alle wegen liggen gezellige hutten en mooie uitzichtspunten, die uitnodigen tot een heerlijke pauze met een prachtig uitzicht. Jaarlijks zijn de Kitzbüheler Alpen de startplaats voor wielrenners van over de hele wereld, die op het spectaculaire parcours van de Radweltpokal en de Rad Masters WK om een persoonlijke zege vechten.

Mountainbike

Met de gondel naar boven en op de mountainbike weer naar beneden over één van de spectaculaire mountainbikewegen. Het kan in de Kitzbüheler Alpen! Er zijn hier honderden kilometers aan spectaculaire mountainbikewegen voor elk niveau.

Elektrische fiets/mountainbike

Met meer dan 80 fietsverhuur en accu-wisselpunten is de Kitzbüheler Alpen de grootste aaneengesloten e-bike-regio ter wereld. Een echt paradijs voor de elektrische fietser. Actief en comfortabel genieten van het adembenemende uitzicht zonder te veel moeite te hoeven doen, het kan!

Bergsommer Opening 2018 – Kitzbüheler Alpen

De geïncludeerde gastenkaart

Laat de auto tijdens je vakantie staan. Toeristen in de Kitzbüheler Alpen kunnen sinds afgelopen zomer gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer met de gastenkaart. Het totaal van 18 stations verspreid over 66 kilometer spoor wordt doordeweeks elk half uur gereden. Je fietsen/" 7136 target="_self">fiets kun je natuurlijk gratis meenemen in de trein!

De Bergsommer Opening in de Kitzbüheler Alpen biedt van 10 mei t/m 3 juni een gevarieerd aanbod aan evenementen met elke dag genoeg afwisseling. Deze feestelijke opening van de zomer van 2018 zal je geen minuut vervelen. Voordelig cultuur snuiven terwijl je fit blijft en geniet van het schitterende landschap van de Kitzbüheler Alpen!

Voor meer informatie over het programma en de accommodaties: www.BergsommerOpening.at

Boek nu voordat het te laat is!

Contact – Informatie
Kitzbüheler Alpen
Kirchberg – Hopfgarten – St. Johann in Tirol – Fieberbrunn
Service Hotline: +43 57507
info@kitzalps.com | www.kitzbueheler-alpen.com

The post Feestelijke opening van het fietsseizoen in Tirol appeared first on Fiets.nl – Race en MTB website.

Share this post