ad: BikeHotels Südtirol – de eerste keus voor jouw mtb- of racevakantie

ad: BikeHotels Südtirol – de eerste keus voor jouw mtb- of racevakantie

Voor bikers en racers is Zuid-Tirol een ideale bestemming. Niet alleen vanwege het lange seizoen en het fraaie weer, maar ook omdat deze Italiaanse regio ten zuiden van de Alpen bezaaid ligt met schilderachtige wegen, uitdagende passen en spannende paden.

En dan is er óók nog BikeHotels Südtirol, het regionale samenwerkingsverband van gespecialiseerde mtb- en racefietshotels dat je graag alle zorgen uit handen neemt. Routetips, tochten met begeleiding, techniektraining, wasservice, het is er allemaal. Waarom een succesvolle mtb- of racevakantie gegarandeerd is leggen we je hieronder uit.

1. We bieden je tijd!

Vakantietijd is kostbaar. Daarom wil je geen tijd verspillen. Onze hoteliers weten dat als geen ander. Daarom bieden ze op maat gesneden routes aan en aanvullende diensten die echt zinvol zijn.

2. We bieden je ongecompliceerde belevenissen!

Natuurlijk kan je alles zelf uitzoeken. Maar dan blijkt de route die je thuis in je smartphone hebt gezet best saai. En is de afdaling waarop je je zo verheugd hebt afgesloten. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Onze BikeHotels bieden tochten onder leiding van ervaren bike-guides die de omgeving kennen als hun broekzak. Toch alleen op pad? Dankzij onze tips en adviezen kom je ook dan niet voor verrassingen te staan.

3. We bieden je know-how!

De mountainbikesport is continu in ontwikkeling. En wij dus ook. BikeHotels Südtirol biedt rijtechniekcursussen en speciale techniek-camps, zodat je als een betere biker naar huis gaat.

4. We bieden je gemak

Een koffer vol kleren, een kist vol gereedschap en een aantal dozen energierepen in de achterbak? Nergens voor nodig. BikeHotels Südtirol biedt een wasservice, een werkplaats met gereedschap voor kleine reparaties en voldoende energie voor onderweg. En mocht je serieuze materiaalpech krijgen, dan zorgt de gastheer ervoor, dat je bike in een professionele werkplaats terecht komt.

5. We bieden vertrouwen

Elk van onze hotels is uniek, met de unieke kwaliteiten van BikeHotels Südtirol als verbindende schakel. Onze hotels worden regelmatig getest op het naleven van onze kwaliteitscriteria. Op BikeHotels Südtirol kun je dus vertrouwen.

Alle BikeHotels in Zuid-Tirol vind je op: www.bikehotels.it

Share this post