De Gouden Pijl Toertocht- 5 augustus

De Gouden Pijl Toertocht- 5 augustus

Zondag 5 augustus staat heel Emmen in het teken van de wielersport. Dan vindt namelijk de 41ste editie van Gouden Pijl plaats: een unieke en uitdagende recreatieve tourtocht door de mooiste gebieden van Zuid-Oost Drenthe. 

Noteer ‘m maar alvast in de agenda, 5 augustus wordt een feestdag voor alle wielerliefhebbers! Emmen wordt omgetoverd tot een fietsparadijs met diverse races, podia met livemuziek, marktjes en meer. Het is een dag voor jong en oud en van liefhebber tot professional. Ook aan de jonge talentjes is gedacht met o.a. een dikke banden race voor kids van 7-12 jaar. Er is een streetrace (kids én volwassenen) en tot slot heb je de unieke en uitdagende recreatieve toertocht die zal finishen op het parcours van de profs!

50, 100 of 150km

Bij de toertocht heb je een keuze uit 50km, 100km of 150km door de mooiste gebieden van Zuid-Oost Drenthe. Reken op een duidelijk gepijlde route met diverse verzorgingsposten onderweg (voeding, drank, medisch, technisch). En extra fijn: na afloop kan je douchen in het Fletcher Hotel Emmen.

Alle deelnemers (ongeacht welke afstand) kunnen tot 14 uur finishen op de volledig ingerichte finishstraat van de Gouden Pijl, waar enkele uren later de profs hun rondjes zullen rijden.

Start toertocht:
Fletcher Hotel
Van Schaikweg 55
7811 HN Emmen

Finish toertocht:
De hoofdstraat in Emmen. Op het parcours van de Gouden Pijl

Inschrijven of meer informatie?

Zie jij jezelf op 5 augustus meerijden in de toertocht of streetrace?
Aanmelden kan tot 23 juli via de website van de Gouden Pijl

Share this post