Zondag: topweer! Kom naar Meewind Koers (en krijg korting!)

Zondag: topweer! Kom naar Meewind Koers (en krijg korting!)

Komende zondag is het prachtig weer! De ideale dag om je wielerseizoen in stijl af te sluiten met Meewind Koers Schrijf je in met code #fiets18 en profiteer van € 5 korting! Daag je vrienden uit tijdens Meewind Koers sprint en praat onder het genot van live muziek een gratis biertje na over een topseizoen tijdens het Meewind Koers Festival.

Met Meewind Koers sluit jij jouw wielerseizoen samen met je fietsvrienden, collega’s of als solo in stijl af. De toertocht van 70, 120 of 150 km voert over de Utrechtse Heuvelrug en door Hollandse Polders. Een mooi parcours met autoluwe wegen, verrassende paden en pittige klimmetjes. Nieuw dit jaar: de gravelroute van 75 kilometer. Kies de route die bij jou past!

Zon, fietsen, biertje, live-muziek!
Zet na de finish jouw fietsen/" 7136 target="_self">fiets in de bewaakte fietsenstalling, geniet met jouw fietsvrienden van het welverdiende Kwaremont flesje bier of frisje en een heerlijke pannenkoek en praat na over jouw wielerseizoen! Samen met je fietsvrienden sluit je hier het seizoen af.

Korting met fietsen/" 7136 target="_self">Fiets

Zondag is de ideale fietszondag, met fietsen/" 7136 target="_self">FIETS beleef je deze met korting. Schrijf je nu in voor Meewind Koers, gebruik #fiets18 en jij krijgt  5 euro korting.

Zien we jou zondag in Amersfoort?

Share this post