Wooning Zesdaagse 2019 krijgt vorm (en jij korting!)

Wooning Zesdaagse 2019 krijgt vorm (en jij korting!)

Van 3 t/m 8 januari 2019 vindt de Wooning Zesdaagse plaats in Rotterdam Ahoy. Aan de start van de 37e editie staan ’s werelds beste baanrenners en Nederlands beste sprinters. Met onder andere Niki Terpstra, Jeffrey Hoogland en Matthijs Büchli. Als volger van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets krijg jij een unieke korting.

Rennersveld bekend
Tijdens de Wooning Zesdaagse staan 13 topteams aan de start. Wedstrijdleiders Michael Zijlaard en Peter Schep lichten het rennersveld toe. Bekijk de video hieronder!

Nieuw wedstrijdonderdeel
Het wedstrijdprogramma wordt voor komende editie aangevuld met een nieuw wedstrijdonderdeel. Schep: ‘We hebben de tempo race toegevoegd. Het is nu al een paar jaar een vast onderdeel van het omnium en is een spannende rit, waar kracht en tactiek hand in hand gaan. Iedere ronde is er een punt voor de renner die als eerste de streep passeert. Je moet dus berekenend rijden en ook niet teveel speculeren. Ik denk dat het een goede toevoeging op ons toch al uitdagende programma zal zijn.

Naast Niki Terpstra ook hoofdsponsor voor drie jaar verbonden
Behalve meervoudig Zesdaagse winnaar Niki Terpstra heeft ook hoofdsponsor Wooning Keukens en Badkamers bekendgemaakt haar overeenkomst met Rotterdam Ahoy als naamgevend sponsor van de Rotterdamse zesdaagse met drie jaar te verlengen tot en met de 40e editie in 2022. Het wielerevenement gaat verder onder de naam Wooning Zesdaagse.

Bespaar! Nu twee tickets voor de prijs van 1
Als volger van fietsen/" 7136 target="_self">Fiets en Procycling koop je nu twee kaarten voor de prijs van één voor de openingsavond op donderdag 3 januari 2019. Klik hier om jouw tickets te bemachtigen!

Share this post