Win een windtunneltest tijdens het High Tech Crit Festival

Win een windtunneltest tijdens het High Tech Crit Festival

Als je naar het High Tech Crit Festival in Eindhoven gaat en meedoet aan de challenge om Box Hill zo snel mogelijk op te fietsen, maak je kans op een echte windtunneltest.

Tijdens het festival (23-24 juni) kun je deelnemen aan deze Zwift wedstrijd en zo in aanmerking komen voor de windtunnel test. Dat aerodynamica een zeer belangrijke factor is om met zo min mogelijk weerstand zo veel mogelijk snelheid te behalen is een bekend feit. Minder luchtweerstand betekent automatisch sneller rijden. Dit kun je zeer goed meten in een windtunneltest. Het is dus een unieke kans om sneller te worden zonder te extra te trainen!

De challenge zal worden gehouden in de virtuele Zwift wereld op Box Hill (3,0 km à 4,3% gem.). Deze iconische klim in London zal beklommen worden in Eindhoven op de Wahoo Kickr trainer. De snelste 5 mannen en de snelste 5 vrouwen maken kans op de windtunnel test. Uit deze 10 mensen wordt door middel van loting één winnaar aangewezen.

Het High Tech Crit Festival is een initiatief van Campus Health & Sports Club in Eindhoven. Tijdens het High Tech Crit Festival zijn er wedstrijden, toertochten, een ploegentijdrit, een openlucht fietsbeurs, een horecaplein met foodtrucks en een DJ, een testparcours voor innovatieve fietsen, virtual reality, een open dag bij het Shimano hoofdkantoor, BMX demonstraties, een jeudprogramma met o.a. een dikke bandenrace, clinics, springkussens en nog veel meer!

Meer info: High Tech Crit Festival

Share this post