Win een Golden Ticket voor de ‘Schwalbe Experience day’

Win een Golden Ticket voor de ‘Schwalbe Experience day’

Zondag 19 mei organiseert Schwalbe de eerste ‘Experience Day’. Wij mogen 10 Golden Tickets weggeven aan onze lezers.

Fietsen met SEG-renners

Het gaat hier om een exclusief, besloten en geheel verzorgd fietsevenement voor Schwalbe partners, medewerkers en een geselecteerd aantal consumenten op zondag 19 mei a.s. Het geheel vindt plaats vanaf het Schwalbe kantoor in Hoofddorp.

Deze dag start, na ontvangst met koffie, met diverse fietstochten van 40km en 80km op de racefiets en een MTB tocht onder leiding van de rijders van SEG Racing Academy Team. Schwalbe heeft uitdagende routes gemaakt waarbij er in kleine groepen, onder begeleiding van de profrenners van Seg Racing, in verschillende snelheidsniveau’s kan worden meegereden.

Goodiebag

Na afloop van de fietstocht is iedereen welkom op het “event terrein” voor lekkere hapjes, drankjes en live muziek. Daarnaast is er op deze dag gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij Schwalbe Nederland. Tijdens deze “open dag” laten ze je de ins- en outs zien van het verwerken van miljoenen banden per jaar. Na afloop krijgen de deelnemers een prachtig gevulde goodiebag.

Golden Ticket winnen?

Wil jij kans maken op zo’n Golden Ticket? Laat ons de reden weten waarom jij graag op Schwalbe banden rijdt. De redactie kiest eind deze week uit de reacties 10 winnaars. Reageren mag onder dit bericht, of via redactie@fiets.nl met als onderwerp: Schwalbe Golden Ticket.

Share this post