Strade Bianche Achterhoek (a.k.a de Witte Cross) gaat door, inschrijven kan nu al

Strade Bianche Achterhoek (a.k.a de Witte Cross) gaat door, inschrijven kan nu al

De vergunningen zijn binnen, het Strade Bianche Achterhoek gravelevenement op zondag 27 september gaat vooralsnog gewoon door. Inclusief het leuke omlijstende programma dat al op zaterdagmiddag begint. Uiteraard zijn er aanpassingen in verband met corona, maar de vergunningen zijn binnen en er is ruimte zat om alles veilig én leuk te houden voor iedereen. Inschrijven kan nu al! Mocht er toch nog zand in de motor komen, dan krijg je je geld gewoon terug.

Wie al eerder meedeed weet hoe gezellig en mooi het is rondom het openluchttheater in Lochem. En ook ruim, dus er kunnen aardig wat deelnemers meedoen in de aangepaste opzet. Wat die aanpassingen inhouden? In- en uitgang worden gescheiden, er zijn dit jaar geen hottubs na de finish en je moet het ook zonder de masseurs doen. Verder zijn de scan&go en de bevoorradingsprocedures aangepast en het terras bij terugkomst is wat anders dan vorig jaar. Voor meer ruimte tussen de deelnemers. Na je eigen inspanning kun je daar op het grote scherm het WK Wielrennen kijken onder het genot van een burgen en een biertje…..of wat anders natuurlijk.

Als je het leuk vindt, kun je al op zaterdag komen en dan slapen op de camping. Dan kun je zondagochtend rustig aan doen en ben je toch mooi op tijd bij de start. fietsen/" 7136 target="_self">Fiets magazine is partner van het evenement en gaat op zaterdag wat leuke dingen organiseren, daarover later meer.

Dit blijft hetzelfde:
70 enthousiaste vrijwilligers
100% uitgepijlde routes
Supergoede bevoorrading
Overheerlijke kaneelcake

Inschrijven kan nu al via fietssport.nl/inschrijven/toertocht/49473, dan weet je zeker dat er plek voor je is. Je kunt kiezen uit 65, 110 of 150 kilometer en één ding kunnen we garanderen, het zal droger zijn dan vorig jaar. Natter kan namelijk niet 😁 De routes en meer info staan allemaal op stradebiancheachterhoek.com, daar kun je ook (tot 2 augustus) het mooie shirt bestellen.

Voorlopig programma Strade Bianche Achterhoek 2020

Zaterdag 26 september:
Camping evenement en Bar-b-q
12:00 h   Camping open
14:00 h   Extra evenement op de camping!  Meer informatie hierover volgt
17:00 h   Welkom bij openluchttheater voor ophalen startbewijs, shirts, affiches en voor een bar-b-q ! Meer info volgt.

Zondag 27 september
07:00 h   Openluchttheater open voor ontbijt vrijwilligers
08:00 h   Openen afhalen startbewijzen
08:15 h   Officiële starthandeling
09:00 h   Inschrijving en start MTB jeugdclinics (meer info volgt)
13:00 h  Start festiviteiten in het Openluchttheater
15:00 h   WK wielrennen op de weg kijken
17:00 h   Slotceremonie Strade Bianche Achterhoek 2020

Share this post