Een gravel event in een box, leuk voor vaderdag

Een gravel event in een box, leuk voor vaderdag

Toen het evenement Backroads in maart werd afgelast, bedacht True Grit Cycling ‘Backroads in een Box’. Een doos met alle ingrediënten voor een fantastische dag op de fietsen/" 7136 target="_self">fiets, maar dan in je eentje. Veel fietsers steunden zo niet alleen de event organisatie, maar ook al haar partners. Wegens succes lanceert True Grit Cycling nu ook een gravel event in een box. De Gravel Box is vanaf nu te koop via www.truegrit.cc/box.

Foto: Michiel Maas

Hoe werkt het?
Via de website van True Grit Cycling bestel je een Gravel Box. Deze Gravel Box zit vol met items waarmee je het gevoel van een echt gravel event ervaart. Voor de rit start zet je de speciaal voor dit event samengestelde Spotify playlist aan, terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie van Cascade. In de Gravel Box vind je ook een Komoot-code, waarmee je een Komoot Regio Pakket kunt uitkiezen en de route op je fietscomputer kunt inladen. Je kunt met dit pakket zelfs offline navigeren. In de box zit ook alles om de inwendige mens goed te verzorgen. Stop de Nuun-sporttabletten in je bidons en de Clifbar en de haverkoek van Koekfabriek achter in je fietsshirt en jouw gravel rit kan beginnen! Na een prachtige tocht over onontdekte onverharde paadjes plof je neer en geniet je na met een ENVE IPA biertje van Rock City Brewing en een frietje van Buiten in de Kuil.

De gravelroutes
In de Gravel Box zitten drie verschillende gravel routes die starten vanaf verschillende vertrekpunten. Alle routes zijn samengesteld door Gijs Bruinsma, die je meeneemt over zoveel mogelijk mooie en vaak nog onontdekte onverharde paadjes. Je kunt kiezen voor een route door het Gooiland, een route over de Veluwe of een route door Drenthe. Vanuit elke locatie kun je kiezen voor een route van 75 of 100 kilometer.

Inhoud van de Gravel Box
Wat krijg je nou precies met het kopen van een de Gravel Box? In de box vind je het volgende:

• 175 gram Nicaragua Byron koffiebonen van Casade
• 2 post-ride Rock City ENVE IPAs van Rock City Brewing
• Waardebon voor Friet van Friethoes met echte mayonaise, te besteden bij Buiten in de Kuil in Lage Vuursche – de route door het Gooiland start en eindigt hier!
• 2 Nuun-tabletten
• Clifbar
• Koekfabriek haverkoek
• Vittoria binnenbandje
• Rugnummer
• 3 gravelroutes vanuit verschillende startplaatsen
• Komoot-code voor een Regio Pakket naar keuze, hiermee zet je route op je eigen fietsnavigatie
• Een speciaal voor dit samengestelde Spotify platlist

De Gravel Box heeft een waarde van meer dan 40 euro en is te koop voor 25 euro exclusief verzendkosten. De box komt per fietskoerier naar je toe. Met het kopen van een Gravel Box steun je niet alleen de organisatie van True Grit Cyling, maar ook alle event partners.

Bestel de Gravel Box
De Gravel Box is te bestellen via de website van True Grit Cycling. Vergeet niet ook meteen een box voor je fietsmaat te bestellen! Wil je de Gravel Box cadeau geven voor Vaderdag? Bestel de box dan voor 18 juni a.s.!

Share this post