Alleycat bij Strade Bianche Achterhoek, doe je ook mee?

Alleycat bij Strade Bianche Achterhoek, doe je ook mee?

Op zaterdag 26 september organiseren we een alleycat race voorafgaand aan de Strade Bianche Achterhoek alias de Witte Cross. Deelnemers aan dit gravelevenement die blijven slapen kunnen zaterdagavond meedoen aan deze alleycat en leuke prijsjes winnen.

Op zondag 27 september organiseert de organisatie van Strade Bianche Achterhoek een gravelevenement (lees hier het artikel dat daar over gaat). Wij organiseren de zaterdag daarvoor een extra event voor de campinggasten die blijven slapen.

Wat gaan we doen?

fietsen/" 7136 target="_self">Fiets Magazine organiseert in samenwerking met Komoot een gave alleycat. Een ‘race’ waarin een aantal opdrachten moet worden volbracht op je fietsen/" 7136 target="_self">fiets. Om te winnen heb je handigheid met routeplannen en goede benen nodig. In een gratis online workshop op donderdag 17 september om 19.30 uur leer je die handigheid van Komoot expert Roebijn Schijf, voor goede benen moet je zelf zorgen!
Naast de gratis online workshop ontvang je als deelnemer een regiopakket cadeau in Komoot (t.w.v. €9,95) om routes te kunnen exporteren. Na de alleycat is er een gezellige pastaparty met wat lekkers te drinken en zal er een leuke goodie bag voor je klaarstaan.

Programma:
12.00 uur Camping open
15.00 uur Alleycat race georganiseerd door fietsen/" 7136 target="_self">Fiets i.s.m. Komoot
18.00 uur Pastaparty voor deelnemers Alleycat rally / camping gasten
Ophalen shirts en startbewijzen

Wat zijn de kosten?
Er hoeft alleen een kleine bijdrage van €12,50 betaald te worden voor de overnachting op de camping.
Ook wordt er een pastaparty verzorgd door Strade Bianche Achterhoek met wat lekkers te drinken waar redelijke prijzen voor worden gehanteerd. Deze kosten kunnen per pin of cash betaald worden op locatie.

Hoe kan ik mij inschrijven?
Je kunt je aanmelden via de onderstaand e-mail adres, stradecamping@gmail.com.
Geef even aan met hoeveel mensen en hoeveel tentjes je komt. De camping kent maximaal 40 plekken. Zie voor gegevens en adres: https://www.stradebiancheachterhoek.com/strade-bianche-camping/

 Wij hebben er zin en hopen je in de Achterhoek te ontmoeten!

Share this post